Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Obiad z Norkiem - Norwegia

Czytali temat:
64 Posty

(edzia51)
Początkujący
Jako że dzisiaj naszło mnie na pisanie , słuchajcie tego Norek zaprosił mnie na obiad a mianowicie na spaghetti , po czym ugotował makaron i spytał czy mam ketchup w domu , zdiwiona o co mu chodzi przyniosłam ketchup po czym on postawił butelkę na stół i powiedział smacznego , szok , lekka konsternacja , po czym stwierdziłam że jutro ja ugotuje spaghetti , tak też się stało , Paul w 3 min opałaszował 2 talerze .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
W sumie miło, że dałaś się zaprosić na obiadu u upośledzonego Norwega, widać , ze kobieta o gołębim sercu z ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
280 Postów
55555555 55555555
(Sebastian)
Stały Bywalec
edzia51 napisał:
Jako że dzisiaj naszło mnie na pisanie , słuchajcie tego Norek zaprosił mnie na obiad a mianowicie na spaghetti , po czym ugotował makaron i spytał czy mam ketchup w domu , zdiwiona o co mu chodzi przyniosłam ketchup po czym on postawił butelkę na stół i powiedział smacznego , szok , lekka konsternacja , po czym stwierdziłam że jutro ja ugotuje spaghetti , tak też się stało , Paul w 3 min opałaszował 2 talerze .

A ta randka była u niego czy u Ciebie ... bo jak zaprosił... to chyba nie do ... twojego domu , prawda?(ugotował makaron i spytał czy mam ketchup w domu ...)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Sebastian napisał:
edzia51 napisał:

A ta randka była u niego czy u Ciebie ... bo jak zaprosił... to chyba nie do ... twojego domu , prawda?(ugotował makaron i spytał czy mam ketchup w domu ...)
...kluski przyniósl swoje i chyba czeską wódke
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
edzia51 napisał:

dobre

a urodziny wygladaja tak...na ok 25osob...ok 15 kg.ugotowanych krewetek,majonez,chleb z masłem i woda do mycia rak...oraz skrzynki(dosłownie)wodki,wina i piwska...tak sie nazarli tych krewetek i nachlali wodki,ze srali i zygali naprzemian ....a jak skonczyli ...to dalej pili ...cyrk na kółkach..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty

(edzia51)
Początkujący
To był tylko sąsiad , dzieliliśmy wspólnie kuchnię, a obiad był bez deseru , pozdrawiam Paula gdziekolwiek jest i cokolwiek robi .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(memo)
Wiking
edzia51 napisał:
To był tylko sąsiad , dzieliliśmy wspólnie kuchnię, a obiad był bez deseru , pozdrawiam Paula gdziekolwiek jest i cokolwiek robi .

Co kurde bez deseru? To seksu nie było Cham i marmol
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
339 Postów
Krzysztof Adamek
(crazy chris)
Stały Bywalec
dobrze ze nie kazal talerzy pozmywać
ja zapraszam na szczupaka w śmietanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-6  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów

(lena003)
Początkujący
crazy chris napisał:
dobrze ze nie kazal talerzy pozmywać
ja zapraszam na szczupaka w śmietanie

uuuu....zebys to jeszcze umial go przyrzadzic ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
483 Posty
Vivid :)
(Vivid)
Wyjadacz
dobry strateg ...bez kasy bo nawet na ketchup zabraklo
gosc zainwestowal w makaron ca. 15 kr.
i mial obiad przez 2 dni...w tym jeden wypasiony
.......tak sobie gdybam
Zgłoś wpis