Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Reperacja opla i audi - Norwegia

Czytali temat:
(372 niezalogowanych)
85 Postów
Krzysztof Woźniak
(SpikeMc2)
Początkujący
Witam jeśli ma ktoś problem z samochodami typu opel vectra b lub Audi 80 to chętnie pomogę.
Oferuję wymianę uszczelki pod głowicą i wiele innych rzeczy zepsutych które trzeba wymienić choćby na przegląd.
Cena do uzgodnienia po obejrzeniu usterki. Na pewno taniej jak w warsztacie tel. 46214414
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
SpikeMc2 napisał:
Witam jeśli ma ktoś problem z samochodami typu opel vectra b lub Audi 80 to chętnie pomogę.
Oferuję wymianę uszczelki pod głowicą i wiele innych rzeczy zepsutych które trzeba wymienić choćby na przegląd.
Cena do uzgodnienia po obejrzeniu usterki. Na pewno taniej jak w warsztacie tel. 46214414

a opel astra albo audi 100 czy A4 to juz nie???
waska specjalizacja...
powodzenia w naprawach )) heh, mechanik samouk
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(Sabuniek)
Wiking
Wąska specjalizacja, wąski strumień koronek ale zyczymy powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów
Krzysztof Woźniak
(SpikeMc2)
Początkujący
Może i wąska specjalizacja ale wiecie ile kosztują naprawy tu w norweswkich warsztatach.
A ze jestem samoukiem to tylko dlatego że sam zawsze naprawiam samochód i dlatego wiem o różnych bolączkach tych samochodów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
SpikeMc2 napisał:
Może i wąska specjalizacja ale wiecie ile kosztują naprawy tu w norweswkich warsztatach.
A ze jestem samoukiem to tylko dlatego że sam zawsze naprawiam samochód i dlatego wiem o różnych bolączkach tych samochodów.

po tylu latach w norge, wciąz jezdzisz starym szrotem wodzu ?
ja wiem,ze w oklicach opola lub.opel vectra B, czy audi 80 to wciąz powazny statek, ale zeby w norge....
i ty dajesz 20 tysi za znalezienie pracy na kierowce ? przeciez ty mechanik pełna gębą jestes....
Otwieraj warsztat (na czarno) bo jakze by inaczej i działaj, bo tych fur aliensy mają jeszcze mase, a i ciapki tez po miescie biksują audi 80

ps: napisz gamoniu na priv, co ty umiesz robic i ile lat jezdziłes z tym C , jak z językiem i jakim u ciebie, bo zal mi cie kurwa i moze bede mógł ci pomóc.....
ale nie dlatego, ze cie lubie, tylko z powodu twojego ojca.....
mam nadzieje,ze wiesz ocb ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów
Krzysztof Woźniak
(SpikeMc2)
Początkujący
Marianek po pierwsze
To miałem samochody tylko z nietypowymi silnikami:
Audi 80 2.0 litra a opel vectra tez 2 litry to są niertypowe silniki do tych samochodów i dlatego potrafię je zreporować. A teraz mam obecnie honde civic z 1.8 140 koni 94 rocznik.
Mówisz że stare samochody ok tylko po tuningu optycznym przyciągają oko lepiej niż nowe samochody.
A poza tym to audi 80 to jest nie do zaj...... sasmochód szczęgólnie chodzi mi tu o b3 karoseria ocynk silnik 2,0 jest bardzo wytrzymały na wysokie obroty i szybką jazdę. A poza tym to niemieckie samochody to można samemu naprtawić bo już japończyka to silnika nie naprawisz bo wszystko jest w nim delikatne tylko serwis naprawia silniki u japońców.
Może mam i ograniczoną wiedzę ale dużo samochodów typu audi,opel ,Volkswagen, a nawet mercedes e klasa zreperowałem więc niech mechanicy ocenią czy na samouka to dużo czy mało.
A napisałem te 2 samochody bo w szczególności w nich sie specjalizuję bo robiłem w nich wszystko.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok