Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

tabela podatkowa 7200 - Norwegia

166 Postów
mariusz mariusz
(mariuszmariusz)
Stały Bywalec
Zawsze mialem tabela 7100 a w tym roku przyslali mi 7200 ( pobierana wieksza zaliczka na podatek ). Moze mi ktos wyjasnic dlaczego zmienilli mi tabele podatkowa ? Moze to lepiej dla mnie , bo jak by co mniej bede musial zaplacic podatku jak dostane rozliczenie za 2013 ? Jestem tutaj z rodzina i oboje pracujemy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
854 Posty
BEATA K
(B.K.)
Maniak
tabela 7200 to druga klasa podatkowa a to oznacza,ze beda brac mniejszą zaliczkę a nie większą..
masz tu poczytaj sobie i porównaj

www.skatteetaten.no/no/Tabeller-og-satse...ler-for-lonnssystem/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-7  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
mariuszmariusz napisał:
Zawsze mialem tabela 7100 a w tym roku przyslali mi 7200 ( pobierana wieksza zaliczka na podatek ). Moze mi ktos wyjasnic dlaczego zmienilli mi tabele podatkowa ? Moze to lepiej dla mnie , bo jak by co mniej bede musial zaplacic podatku jak dostane rozliczenie za 2013 ? Jestem tutaj z rodzina i oboje pracujemy.
sprawdz sobie co bedzie lepsze dla Ciebie
skort.skatteetaten.no/skd/trekk/trekk

ps. jak myslisz. bedzie lepiej jesli bede pompowal cisnienie do kol 2.4 na 4 kola czy 2.4 na przod i 2.0 na tyl?? jezdze autem koloru czarnego i mam radio firmy sony hmmmm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
166 Postów
mariusz mariusz
(mariuszmariusz)
Stały Bywalec
To jescze zalezy czy masz radio ze zwyklym odtwarzaczem CD , czy z MP3.
Jesli masz na zwykle kasety magnetofonowe to instrukcja mowi ze z przodu 3,4atm. a z tylu : kolo lewe 2,4 atm , prawe 5,6 atm.

Juz wszysko wiem co i jak.
Milego weekendu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok