Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Pilnie szukam pracy w Norwegi - Norwegia

Czytali temat:
(610 niezalogowanych)
7 Postów
Paweł Zwierzchowski
(zwierzakpz)
Wiking
Witam mam na imię Paweł mam 28 lat i szukam pracy w Norwegi ale bez skutku mimo złożonych wielu aplikacji nikt się nie odzywa nie wiem gdzie mam szukać! mieszkam w Polsce ale tu bieda straszna a w agencjach jest wiele ofert ale nikt nie dzwoni proszę was o POMOC bo mam ciężką sytuacje i potrzebuje uczciwej pracy na Magazynie,produkcji,kierowca kat.B pracownik fizyczny proszę o kontakt zwierzakpz@interia.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...przede

wszystkim,zmien

adres email.chyba,ze

szukasz pracy w ogrodzie zoologicznym...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty

(kinia30)
Wiking
a brzydki jeszcze nie śpi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...juz

prawie

przysypia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
176 Postów
Greg Greg
(Greg1979)
Stały Bywalec
brzydal napisał:
...przede

wszystkim,zmien

adres email.chyba,ze

Z ta zmiana adresu e-mail jest sporo racji Jak pracodawca ma przed soba 20 CV to byle szczegol zdecyduje o wywaleniu CV do kosza....

POZDRO z Kristiansund,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
Greg1979 napisał:
brzydal napisał:
...przede

wszystkim,zmien

adres email.chyba,ze

Z ta zmiana adresu e-mail jest sporo racji Jak pracodawca ma przed soba 20 CV to byle szczegol zdecyduje o wywaleniu CV do kosza....

POZDRO z Kristiansund,

ja myślę,że tu adres poczty nie ma nic wspólnego,bo maz mój ma taki adres,ze boki zrywać i co jakoś pracę dostał,a pózniej kilka innych ludzi dzwoniło,więc... ja myslę,że wazne jest to co jest w tym CV i w jakim jęz napisane...po CV można stwierdzic co sobą człowiek reprezentuje do danej pracy...choć czasami nic ale i tak ja znajdzie...dostaje szanse od życia...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
jestem za tym że brzydala trzeba w końcu złapać ......to taki qrwa nie spełniony kierowca co nic nie umie tylko kierownicę ciężarówki trzymać . nawet żona mo go w dupie i zmieniła h//uj na lepszy model
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
Andre ved mark napisał:
jestem za tym że brzydala trzeba w końcu złapać ......to taki qrwa nie spełniony kierowca co nic nie umie tylko kierownicę ciężarówki trzymać . nawet żona mo go w dupie i zmieniła h//uj na lepszy model

nie da rady...Mistrz kierownicy ucieka...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
128 Postów
Ola Kowalczyk
(ola22312)
Stały Bywalec
zwierzakpz napisał:
Witam mam na imię Paweł mam 28 lat i szukam pracy w Norwegi ale bez skutku mimo złożonych wielu aplikacji nikt się nie odzywa nie wiem gdzie mam szukać! mieszkam w Polsce ale tu bieda straszna a w agencjach jest wiele ofert ale nikt nie dzwoni proszę was o POMOC bo mam ciężką sytuacje i potrzebuje uczciwej pracy na Magazynie,produkcji,kierowca kat.B pracownik fizyczny proszę o kontakt zwierzakpz@interia.pl

Takich osob jest pelno,ciepla posadka na magazynie lub za kierownica i najlepiej bez znajomosci jezyka norweskiego
Niestety takie ckliwe opowiesci na forum juz na nikim nie robia wrazenia.....
Poprostu trzeba sie wziasc w garsc,nauczyc jezyka i wtedy szukac pracy,wtedy jest szansa

Tak na marginesie,przydaloby sie gdzie niegdzie postawic przecinek w ogloszeniu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
ola22312 napisal
zwierzakpz napisał:

Takich osob jest pelno,ciepla posadka na magazynie lub za kierownica i najlepiej bez znajomosci jezyka norweskiego
Niestety takie ckliwe opowiesci na forum juz na nikim nie robia wrazenia.....
Poprostu trzeba sie wziasc w garsc,nauczyc jezyka i wtedy szukac pracy,wtedy jest szansa

Tak na marginesie,przydaloby sie gdzie niegdzie postawic przecinek w ogloszeniu

boze czlowiek sie pyta.... a nie mozna normalnie odpisac...? Kuzwa polacy bez kultury
heheh nie no poprstu zal.... No ale coz witajmy w Norwegii w srod Polakow Lepiej samemu sobie radzic... Lub otrzymac pomoc od obcokrajowcow Lepiej na tym sie wyjdzie. Polak Polakowi dupe obrobi i pojdzie dalej.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok