Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

wymiana opon!!! - Norwegia

Czytali temat:
Michał K. Eugeniusz Mocny (955 niezalogowanych)
18 Postów
KRYSTYNA KUCHTA
(WERONIA416)
Wiking
Witam!
Mam pytanko czy ma ktos moze namiary na warsztat gdzie wymieniaja opony na zimowe uzywki w okolicach Lørenskog? Z gory dzieki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
166 Postów
Katarzyna Gajdosz
(yenever711)
Stały Bywalec
hej! ja mieszkam w lorenskog (rasta) i jest tutaj taki zaklad polecam bardzo serdecznie, czesto mi pomagaja, jak sie dobrze pogada dadza wg mnie duze rabaty, a co wiecej wulkanizator tam pracujacy to bardzo mily i poczciwy polak adres to Østlifaret 9 czynne w godz chyba 9-17
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
yenever711 napisał:
hej! ja mieszkam w lorenskog (rasta) i jest tutaj taki zaklad polecam bardzo serdecznie, czesto mi pomagaja, jak sie dobrze pogada dadza wg mnie duze rabaty, a co wiecej wulkanizator tam pracujacy to bardzo mily i poczciwy polak adres to Østlifaret 9 czynne w godz chyba 9-17

aa to sa tacy??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
WERONIA416 napisał:
Witam!
Mam pytanko czy ma ktos moze namiary na warsztat gdzie wymieniaja opony na zimowe uzywki w okolicach Lørenskog? Z gory dzieki

lmgtfy.com/?q=dekkskift+l%C3%B8renskog
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
jeszcze dwa lata temu chwalili że taki byłeś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
yenever711 napisał:
co to znaczy duzy rabat??

w sklepie w ktorym jestes pierwszy raz mozesz dostac nawet i 30 % na dzien dobry... jade zmienic olej i mowie ze mieszkam niedaleko i chce znizke sasiedzka haha... a pan mi na to ze skoro tak to 10%. nastepnym razem mowie ze na stalego klienta i do tego ta zniaka bo mieszkam blisko i juz jest 15... teraz to placilem cos okolo 450nok za olej z filtrem... z grunnpris ca 700 ale co tam... kupujemy tylko tam gdzie poczciwy polak pracuje...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
166 Postów
Katarzyna Gajdosz
(yenever711)
Stały Bywalec
nie moj drogi nie "kupujemy tylko tam gdzie poczciwy polak pracuje..." lecz w razie koniecznosci korzystam z uslug:
*najblizszego
*taniego
*sympatycznego
zakladu wulkanizacyjnego, a w razie potrzeby nawet i mechanicznego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Andre ved mark napisał:
jeszcze dwa lata temu chwalili że taki byłeś

do mnie piszesz? bo ja nigdy nie bylem mily i poczciwy ...nawet matka mowi mi ze jestem cham
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
no.....to miało być do ciebie .......skiepściłeś się ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1635 Postów
Maniak
Andre ved mark napisał:
no.....to miało być do ciebie .......skiepściłeś się ?

jaaaa? no szto ty
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok