Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Praca na wakacje :) - Norwegia

Czytali temat:
(287 niezalogowanych)
2 Posty
Artur Pankiewicz
(Pankerman)
Wiking
Witam .
Jestem nowy na forum , więc proszę o wyrozumiałość jeżeli pisze w złym miejscu
W tym roku piszę maturę po której mam aż czteromiesięczne wakacje.Chciałbym poświęcić część tego czasu na pracę.
Jak wiadomo w Polsce jak to u nas wymaga się doświadczenia i i szukając zeszłego roku załapałem się tylko na pojedyńcze chałupnicze umowy za grosze.W tym roku zdecydowałem poszukać czegoś za granicą.

Wybrałem Norwegię ponieważ zawsze lubiłem ten rejon Europy (Mam na myśli całą Skandynawię)
Chciałbym się dowiedzieć jak zdobyć taką wakacyjną pracę .
Liczę na waszą pomoc , ludzi którzy tam żyją i znają warunki , system działania tego Państwa
Z góry dziękuje za wszelką pomoc !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
Jak wiadomo w Polsce jak to u nas wymaga się doświadczenia i i szukając zeszłego roku załapałem się tylko na pojedyńcze chałupnicze umowy za grosze.
ty sie wez za nauke bo matyry nie napiszesz

ty dokumentow potwierdzajacych zawod i doswiadczenia
ale skoro Wybrałem Norwegię ponieważ zawsze lubiłem ten rejon Europy (Mam na myśli całą Skandynawię)
to pewnie jezyk znasz i cos na miejscu znajdziesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Pankerman napisał:
Jak wiadomo w Polsce jak to u nas wymaga się doświadczenia
nie, nie wiadomo... to czego konkretnie szukasz, bo nie chce mi sie czytac calosci...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Artur Pankiewicz
(Pankerman)
Wiking
Prosto i krótko .Maturę zdam bezproblemowo. Praca na wakacje czyli fizyczna ponieważ nie mam konkretnego fachu w rękach
Znam angielski na dobrym poziomie. Bez problemu się w tym języku porozumiewam.Norweski nie jest mi znany .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok