Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(585 niezalogowanych)
128 Postów
Ola Kowalczyk
(ola22312)
Stały Bywalec
ola22312 napisal
zwierzakpz napisał:
Witam mam na imię Paweł mam 28 lat i szukam pracy w Norwegi ale bez skutku mimo złożonych wielu aplikacji nikt się nie odzywa nie wiem gdzie mam szukać! mieszkam w Polsce ale tu bieda straszna a w agencjach jest wiele ofert ale nikt nie dzwoni proszę was o POMOC bo mam ciężką sytuacje i potrzebuje uczciwej pracy na Magazynie,produkcji,kierowca kat.B pracownik fizyczny proszę o kontakt zwierzakpz@interia.pl

Takich osob jest pelno,ciepla posadka na magazynie lub za kierownica i najlepiej bez znajomosci jezyka norweskiego
Niestety takie ckliwe opowiesci na forum juz na nikim nie robia wrazenia.....
Poprostu trzeba sie wziasc w garsc,nauczyc jezyka i wtedy szukac pracy,wtedy jest szansa

Tak na marginesie,przydaloby sie gdzie niegdzie postawic przecinek w ogloszeniu

boze czlowiek sie pyta.... a nie mozna normalnie odpisac...? Kuzwa polacy bez kultury
heheh nie no poprstu zal.... No ale coz witajmy w Norwegii w srod Polakow Lepiej samemu sobie radzic... Lub otrzymac pomoc od obcokrajowcow Lepiej na tym sie wyjdzie. Polak Polakowi dupe obrobi i pojdzie dalej.

I JAKzwykle ta sama spiewka -Polacy bez kultury bo nie zalatwia pracy,nie pomoga....
Co za ludzie mieszkaja w tej Norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...moze

na mojarosja

bedzie wieksza kultura

i praca,przy odsniezaniu syberii - od reki !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
128 Postów
Ola Kowalczyk
(ola22312)
Stały Bywalec
brzydal napisał:
...moze

na mojarosja

bedzie wieksza kultura

i praca,przy odsniezaniu syberii - od reki !

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
A ja Panie,Panowie,chyba dam sobie spokoj z NW.Dlaczego??Prowadze firme,zarabiam nieduzo,moge nawet pracowac za darmo,jesli sprawi mi to satysfakcje Druga sprawa,ze nawet koniami mnie tam do NW nie zaciagnieta,toc tam kurna jest zimno caly czas, a i wdepresje popadne Trzecia sprawa;pracowalem kiedys w wytorni lancuchow,takich do krow i kopalni,proponuje co niektorym na tymze forum posciskac jaja 6mm,lub oblec 13mm cale cialo i kazac robic pompki i przysiady Czwarta,jako ze kiedys pracowalem w firmie(prawda panocku)o charakterze pogrzebowym i jako takie doswiadczenie z chowaniem Zmarlych posiadam.Proponuje takich niedobrych polaczkow syczacych jadem,tak dla zabawy wrzucic w piornik(trumienke)i zakopac na jakis czas pod kontrola drugiej osoby aby sie ni zadusil Czwarta sprawa ,niektorym na forum proponuje w razie jakiego wiekszego remontu,odpierdolic fuche w domu,polozyc kafle na hujowy klej,piorko lub jajko wstawic w komin,do tikurilli wlac wode lub nasikac A jak juz sie spierdoli auto to takiemu jednemu lub drugiemu,naprawiac tak dlugo,az w portfelu nie zostanie ani jedna ichnia marka czyco tam w obiegu jest A TERAZ na poważnie JESTEŚMY POLAKAMI SZANUJMY SIĘ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
ola22312 napisal
zwierzakpz napisał:
Witam mam na imię Paweł mam 28 lat i szukam pracy w Norwegi ale bez skutku mimo złożonych wielu aplikacji nikt się nie odzywa nie wiem gdzie mam szukać! mieszkam w Polsce ale tu bieda straszna a w agencjach jest wiele ofert ale nikt nie dzwoni proszę was o POMOC bo mam ciężką sytuacje i potrzebuje uczciwej pracy na Magazynie,produkcji,kierowca kat.B pracownik fizyczny proszę o kontakt zwierzakpz@interia.pl

Takich osob jest pelno,ciepla posadka na magazynie lub za kierownica i najlepiej bez znajomosci jezyka norweskiego
Poprostu trzeba sie wziasc w garsc,nauczyc jezyka i wtedy szukac pracy,wtedy jest szansa

boze czlowiek sie pyta.... a nie mozna normalnie odpisac...? Kuzwa polacy bez kultury

heheh nie no poprstu zal.... No ale coz witajmy w Norwegii w srod Polakow Lepiej samemu sobie radzic... Lub otrzymac pomoc od obcokrajowcow Lepiej na tym sie wyjdzie. Polak Polakowi dupe obrobi i pojdzie dalej.

I JAKzwykle ta sama spiewka -Polacy bez kultury bo nie zalatwia pracy,nie pomoga....

sama do siebie piszesz to sa twoje cytaty najpierw wyzywasz ludzi z forum a za chwile atakujesz nowych

jak ma byc zdoda miedy Polakami
jak jedna osoba sama ze soba sie kluci i sie wyzywa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Paweł Gryka
(Gawlak)
Wiking
Czesc,widze,ze nie dosc ze mamy tak samo na imie to na dodatek rowniez z wiekiem sie zgadzamy hehe co do wyjazdu do obcego kraju to proponuje Ci najpierw dowiedziec sie w jakim zawodzie ewentualnie dostaniesz prace i poczynac krok po kroku,tak jak wiekszosc z nas to robiła...ja osobiscie zanim opuscilem nasz zydowski kraj to ok roku przygotowywalem sie do tej calej eskapady tzn.odpowiedni zawod,doswiadczenie oraz przedewszystkim jezyk...tak wyszlo,ze udalo mi sie,wyjechalem i wkoncu zaczałem doceniac sile nabywcza pieniadza..czego i rowniez
Tobie zycze pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
128 Postów
Ola Kowalczyk
(ola22312)
Stały Bywalec
patim napisał:
ola22312 napisal
zwierzakpz napisał:

sama do siebie piszesz to sa twoje cytaty najpierw wyzywasz ludzi z forum a za chwile atakujesz nowych

jak ma byc zdoda miedy Polakami
jak jedna osoba sama ze soba sie kluci i sie wyzywa

Przydaloby sie umiec czytac ze zrozumieniem
-kluci sie i wyzywa- ??? z kim,kogo i gdzie tu wyzwiska
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
ola22312 wyzywa ola22312