Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Aleksanadra Błaszczyk Edyta ;) (2751 niezalogowanych)
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
Gocha85 napisał:
Ech chodziło mi oto że źle nas traktują w pracy Ja miałam taką sytuację że norek powiedział do mnie że jestem tu od zapier..... że tak się wyrażę i że jestem od czarnej roboty tutaj i on traktuje tak każdego obcokrajowca który tutaj pracuje że dla niego jesteśmy murzynami
Byłam z tym u szefa ale on nie widzi w tym problemu u niego jest wszystko ok.

Widzę że nie ma sensu pisać o takich rzeczach tutaj bo z góry krytyka jak tam nieco wyżej pan się mądruje i bawi w nauczyciela języka polskiego :/

No nic ja szukam nowej pracy daleko stąd w innym większym mieście byle dalej od tej wsi

Małgonia > albo przywykniesz, albo dawaj drapaka.....
Na kazdym kroku, kazdego dnia daja nam do zrozumienia,ze jestesmy tylko najemnikami...
Ja miałem tez z tym problem, ale jesli chcesz tu zostac, to przywyknij, odpusc, lub go home.....
Myslisz,ze jak zmieniesz prace i otoczenie wszystko sie zmieni ? oby......
czasem jakis farmer moze sie trafic, zwłaszcza tak jak piszesz> masz doczynienia z chamem na wsi, a wiem ze w miastach jest kapke(tylko kapke lepiej)......
lykke til ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
Gocha85 napisał:
Ech chodziło mi oto że źle nas traktują w pracy Ja miałam taką sytuację że norek powiedział do mnie że jestem tu od zapier..... że tak się wyrażę i że jestem od czarnej roboty tutaj i on traktuje tak każdego obcokrajowca który tutaj pracuje że dla niego jesteśmy murzynami

Widzę że nie ma sensu pisać o takich rzeczach tutaj bo z góry krytyka jak tam nieco wyżej pan się mądruje i bawi w nauczyciela języka polskiego :/

No nic ja szukam nowej pracy daleko stąd w innym większym mieście byle dalej od tej wsi

dziewczyno!!!!!!
kopnij chama w chooja,jak jeszcze raz tak ci powie.
najlepiej jak oskarżysz norka o molestowanie w pracy,zobaczysz jaki zrobi się milutki.
życzę powodzenia i bez stresa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Gocha85 napisał:

skoro mialas "jaja" zeby wyjechac z PL to teraz sie nie rozklejaj teraz tylko dzialaj...
co Ci szkodzi zmienic prace????? albo dalej dawaj sie wykorzystywac!!!! Twoje prawo robic z siebie ofiare!!!!

uzyj ku**a mozgu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
tak się kończy jak ktoś jedzie po lepsze życie i do tego czuje się ofiarą pokrzywdzoną przez polske, los,życie
puść mu wiązankę po polsku z uśmiechem i rób swoje
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
Gocha85 napisał:...Spotykam się coraz częściej z nie miłym traktowaniem od strony norweskiej prawie na każdym kroku ...
....Opisujcie swoje sytuacje

A może na początek Sama byś napisała , co takiego Niemiłego Ciebie spotkało ...?! .
---
Oraz , o JAKIE NIEMIŁE TRAKTOWANIE , Tobie konkretnie biega ...!? .
---
Niemniej ... Moja Osobista Sytuacja ...
Jest naprawdę ...SUPER ...DUPER... WYŚMIENITA ...!!! .
---
Jestem Jedynym , Stałym Pracownikiem ...Obcokrajowcem ...
pracuję tylko z Norgami w sumie SZEŚCIU i Ja SIÓDMY ... .!
---
Jeżeli są na Mnie Wkurzeni , to Ja Świruję , że nie znam norweskiego i powoli i statecznie wzruszam ramionami ...
Małpuję dokładnie Ich Gesty , co jeszcze bardziej Ich Wnerwia i jest zabawa .
---
Niemniej od jakiegoś czasu dali Mi spokój , wiedzą iż szukam Nowej Firmy , a kogo zatrudnią na Moje miejsce za taką samą stawkę ...
---
ŚMIECH NA SALI ... !
---
Ot stosuję dokładnie Ich Metody w Olewactwie Wszystkich i Wszystkiego , co jest Nie po Mojej Myśli ...
I gra oraz buczy ...
---
---
A jak jest w Twoim Przypadku ...W CZEMŻE MIEWASZ PROBLEMA ...!??? .
---
ECH...!

No nie wytrzymam
Az musialem sie zalogowac!!!
Sorrry za zmiane tematu, ale zadko zdarza sie ze jeden z naszych forumowych szydercow co gardzi polakami na obczyznie "swiety aniol Gabriel" pisze cos o sobie i to w dodatku sam na siebie jedzie he he he
Ale sobie dojebales stary!!! Chwalisz sie ze jezyka norweskiego nie znasz i ze idiote z siebie w pracy robisz!!!?
W koncu sie przyznales ze idiota jestes he he he. Ja to i bez tego wiedzialem z reszta pewnie jak cala reszta forumowiczow
Znam taki typ smiecia co to cale zycie na innych sie slizga!!!
Jak trwoga to do boga- trzeba cos zalatwic w urzedzie to lecisz po pomoc do polakow co znaja norweski zeby przetlumaczyli. A na forum jedziesz po nich!!!
Smieciu jeden poczytales troche starszych postow odnosnie regulacji prawnych co kiedys madrzy ludzie popisali z checi pomocy i myslisz ze wszystko wiesz- tylko ze na Twoje nieszczescie regulacje prawne zmieniaja sie coraz czesciej bo norwedzy zauwazaja coraz to nowe luki i nadal bedziesz sie slizgal gnido po polakach i bedziesz potrzebowal pomocy!!!

A wracajac do tematu to wlasnie przez takich jak Ty leniwych smierdzieli norwedzy nas nie szanuja!!!
Zydzi taki 3-4 tys na lekcje norweskiego!!!
Swietnie do Ciebie pasuje norweskie "alle må få" Tobie tez sie nalezy, ale najgorsza i najbrudniejsza smierdzaca robota leniwcu zebys zapier... jak dzika swinia!!! Jak nie potrafisz geby otworzyc jak po Tobie jada to masz za swoje ha ha ha
W realu pewnie gnojony niezle jestes to tu swoj jad wylewasz!!!
Jestes taka "jævlig pingle" jak nie wiesz kto to to sie popytaj bo pewnie czesto tak na ciebie w pracy mowia albo "ape" he he he.

Sypiesz jadem na polakow a sam soba nic nie reprezentujesz poza swoimi ciotowskimi fioletowymi literkami

Zalosny jestes i wstyd nam tu przynosisz!!!
Du jævlig ape!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
mir_rum napisał:
Gocha85 napisał:

dziewczyno!!!!!!
kopnij chama w chooja,jak jeszcze raz tak ci powie.
najlepiej jak oskarżysz norka o molestowanie w pracy,zobaczysz jaki zrobi się milutki.
życzę powodzenia i bez stresa.

Wracajac do tematu jeszcze raz
Zgadzam sie tutaj-powiedz ze oskarzysz go o mobbing
Zobaczysz jak mu nozki zmiekna
Duzo ostatnimi czasy bylo o tym w TV.
No no nawet dzieci mialy w szkolach- "Stopp ikke mobb"
Zycze powodzenia
I nie zamartwiaj sie bo na jednego norweskiego chama znajdzie sie 10 zyczliwych
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
mobbing w norge w polsce to jest dopiero stres . jak w pl zepsuła się maszyna na zakładzie to przy naprawie dopiero potrafili dopingować
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Gocha85 napisał:

a niby jak miałoby być?
a zapraszał cię tu ktoś w gości?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
czesio.:* napisał:noi sie dziadku mliko wyloło.... ...hau hauPoza Wylanym Żalem , Zestresowanego Gościa , nic innego się nie wylało ... Ot i wszystko ...
---
W swoim zaślepieniu i Nieuwadze czytanego tekstu , zobaczył to co chciał zobaczyć . Dlatego i tak samo , zinterpretował Mój tekst , jego sprawa ...
---
Miałem już wczoraj , Odmieść się bezpośrednio , do tego całego ... Jadu Bez Żadnych Konkretów ...w Moim Kierunku . Jednak dałem sobie spokój , co taki Młody Szczyl ... Może Wiedzieć o życiu Mrówek , jak nigdy nie był w Mrowisku ....
---
Ot idzie coś Im nie na rękę , w tym ich RAJU , Mają własne problemy , to i wzbiera się NAPIĘCIE EMOCJONALNE ... .
---
Mój tekst był takim swoistym zapalnikiem , tyle tylko , że to niewypał .
---
Niemniej , od razu widać , jaka jest Frustracja u tej pary , od samego początku Istnienia na Tym Forum ...
Wszystko na NIE i wszystko Tylko Przeciwko ...
---
ECH... Niedzielny Pochmurny Poranek ... ŁEB pęka z bólu , po wczorajszych drinkach ... !!! .
---
... A ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ ...

ECH...ECH... co za pech !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
czesio.:* napisał:
EdytkaiDarek napisał:
gabriel napisał:
Gocha85 napisał:...Spotykam się coraz częściej z nie miłym traktowaniem od strony norweskiej prawie na każdym kroku ...
....Opisujcie swoje sytuacje

A może na początek Sama byś napisała , co takiego Niemiłego Ciebie spotkało ...?! .
---
Oraz , o JAKIE NIEMIŁE TRAKTOWANIE , Tobie konkretnie biega ...!? .
---
Niemniej ... Moja Osobista Sytuacja ...
Jest naprawdę ...SUPER ...DUPER... WYŚMIENITA ...!!! .
---
Jestem Jedynym , Stałym Pracownikiem ...Obcokrajowcem ...
pracuję tylko z Norgami w sumie SZEŚCIU i Ja SIÓDMY ... .!
---
Jeżeli są na Mnie Wkurzeni , to Ja Świruję , że nie znam norweskiego i powoli i statecznie wzruszam ramionami ...
Małpuję dokładnie Ich Gesty , co jeszcze bardziej Ich Wnerwia i jest zabawa .
---
Niemniej od jakiegoś czasu dali Mi spokój , wiedzą iż szukam Nowej Firmy , a kogo zatrudnią na Moje miejsce za taką samą stawkę ...
---
ŚMIECH NA SALI ... !
---
Ot stosuję dokładnie Ich Metody w Olewactwie Wszystkich i Wszystkiego , co jest Nie po Mojej Myśli ...
I gra oraz buczy ...
---
---
A jak jest w Twoim Przypadku ...W CZEMŻE MIEWASZ PROBLEMA ...!??? .
---
ECH...!

No nie wytrzymam
Az musialem sie zalogowac!!!
Sorrry za zmiane tematu, ale zadko zdarza sie ze jeden z naszych forumowych szydercow co gardzi polakami na obczyznie "swiety aniol Gabriel" pisze cos o sobie i to w dodatku sam na siebie jedzie he he he
Ale sobie dojebales stary!!! Chwalisz sie ze jezyka norweskiego nie znasz i ze idiote z siebie w pracy robisz!!!?
W koncu sie przyznales ze idiota jestes he he he. Ja to i bez tego wiedzialem z reszta pewnie jak cala reszta forumowiczow
Znam taki typ smiecia co to cale zycie na innych sie slizga!!!
Jak trwoga to do boga- trzeba cos zalatwic w urzedzie to lecisz po pomoc do polakow co znaja norweski zeby przetlumaczyli. A na forum jedziesz po nich!!!
Smieciu jeden poczytales troche starszych postow odnosnie regulacji prawnych co kiedys madrzy ludzie popisali z checi pomocy i myslisz ze wszystko wiesz- tylko ze na Twoje nieszczescie regulacje prawne zmieniaja sie coraz czesciej bo norwedzy zauwazaja coraz to nowe luki i nadal bedziesz sie slizgal gnido po polakach i bedziesz potrzebowal pomocy!!!

A wracajac do tematu to wlasnie przez takich jak Ty leniwych smierdzieli norwedzy nas nie szanuja!!!
Zydzi taki 3-4 tys na lekcje norweskiego!!!
Swietnie do Ciebie pasuje norweskie "alle må få" Tobie tez sie nalezy, ale najgorsza i najbrudniejsza smierdzaca robota leniwcu zebys zapier... jak dzika swinia!!! Jak nie potrafisz geby otworzyc jak po Tobie jada to masz za swoje ha ha ha
W realu pewnie gnojony niezle jestes to tu swoj jad wylewasz!!!
Jestes taka "jævlig pingle" jak nie wiesz kto to to sie popytaj bo pewnie czesto tak na ciebie w pracy mowia albo "ape" he he he.

Sypiesz jadem na polakow a sam soba nic nie reprezentujesz poza swoimi ciotowskimi fioletowymi literkami

Zalosny jestes i wstyd nam tu przynosisz!!!
Du jævlig ape!!!

noi sie dziadku mliko wyloło.... ...hau hau

ależ czesio.....mleko już dawno się wylało
a gabriel nigdy nie ukrywał że nie umie gotować......a że kurwuje przy tym....jak większość zresztą
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok