Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

aktorka Krystyna Janda o Polakach - Norwegia

Czytali temat:
(1970 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Jesteśmy konwencjonalni, nietolerancyjni, niedouczeni, wsteczni i leniwi. Sfrustrowani i prowincjonalni, a winy szukamy w innych, nie w sobie.

Czytaj więcej na fakty.interia.pl/raport-jacy-jestesmy/gw...p;utm_campaign=other
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
jasta102 napisał:
Jesteśmy konwencjonalni, nietolerancyjni, niedouczeni, wsteczni i leniwi. Sfrustrowani i prowincjonalni, a winy szukamy w innych, nie w sobie.

Czytaj więcej na fakty.interia.pl/raport-jacy-jestesmy/gw...p;utm_campaign=other

Hmm, chyba wiem kogo opisales
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Ogół jak np. ja tak, ale są bardzo wybitne jednostki jak Wacek, który zawyża poziom. Jego ten opis się nie tyczy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
jasta102 napisał:

Eee Janek, to na pewno o jakichś innych polakach! Niemozliwe, ze to o moich rodakach, tych ktorych szanuje. Oni sa orginalni( znani na calym swiecie), tolerancyjni( oprocz ciabatych) wyksztalceni( nikt chyba nie ma tylu licencjatow i magistrow) postepowi( nie znajduje przykladu, ale z pewnoscia tak jest ) i pracowici( co latwo sprawdzic w NAV )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
buu napisał:
Ogół jak np. ja tak, ale są bardzo wybitne jednostki jak Wacek, który zawyża poziom. Jego ten opis się nie tyczy.

Ogol, jak na przyklad ty. I tyle w temacie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
nie nie
tym razem to minusy Jandzie
PS
weźcie poprawkę, że ona w reklamach telewizyjnych używa najdroższych kosmetyków
inaczej>kreuje się na damę
czyli stara się nie używać słownictwa jak dziwka Dioda
także pomyślcie sobie jak wypowiedź Jandy należy przetłumaczyć na polski język uliczny
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Wacek1 napisał:
jasta102 napisał:

Eee Janek, to na pewno o jakichś innych polakach! Niemozliwe, ze to o moich rodakach, tych ktorych szanuje. Oni sa orginalni( znani na calym swiecie), tolerancyjni( oprocz ciabatych) wyksztalceni( nikt chyba nie ma tylu licencjatow i magistrow) postepowi( nie znajduje przykladu, ale z pewnoscia tak jest ) i pracowici( co latwo sprawdzic w NAV )

miejmy baczenie, że ona głownie obraca się w wyższych sferach kulturalnych stolicy Polszy
uwa jego mać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:5  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Wacek1 napisał:
buu napisał:

Ogol, jak na przyklad ty. I tyle w temacie

Łał!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1235 Postów
robert taki
(gargamello)
Maniak
Janda nie wie co mowi...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec
jasta !
Zmień ten avatar bo mnie na wymioty zbiera.
Skąd żeś takiego diskopolowca wytrzasnął?
Laskę jakąś,albo kwiatek zwykły,a nie łora z blokady Samoobrony.
Miej litość.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok