Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Aleksanadra Błaszczyk Edyta ;) (2751 niezalogowanych)
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
------
Niemniej , od razu widać , jaka jest Frustracja u tej pary , od samego początku Istnienia na Tym Forum ...
Wszystko na NIE i wszystko Tylko Przeciwko ...
---

Sam jestes frustrat i co Ty w ogole mozesz wiedziec o mrowisku?
Jak juz o cos chodzi to czepiaj sie tylko mnie a nie mojej zony
Ona nie ma z tym nic wspolnego-jest tylko w loginie bo zawsze zakladamy sobie razem konta
Pij do mnie POLSKI RASISTO!!!!

Jasne ze zawsze wszystko na nie i wszystko przeciwko, ale tylko przeciwko takim jak Ty!!!!
Debila z siebie robisz i tym sie chwalisz!!!! Polakow nie szanujesz i jak Ty chcesz zeby Ciebie norwedzy szanowali skoro my sami miedzy soba sie nie szanujemy!!!

Wiesz kiedys nauczycielka na lekcji j.norweskiego podala nam 200 podstawowych slow (najczesciej uzywanych), znajac je dogadasz sie znorwegami, ale widze ze szkoda czasu dla Ciebie zeby Ci je dac bo Ty i tak len smierdzacy jestes i nawet nie bedzie Ci sie chcialo liznac norweskiego w stopniu komunikatywnym!!!

Jak jestes taki madry to sobie je poszukaj i wroc tu jak cokolwiek bedziesz soba reprezentowal
Bo narazie to bzdury, bzdury i jeszcze raz bzdury piszesz tutaj!!!!
Ach no i te pedalskie fioletowe literki!!!
Zenada!!!

E.T Go home!!!!

P.S Zeby nie bylo jestem tylko na nie i przeciwko forumowym degeneratom co nie szanuja polakow na tym forum. Kazdy musi jakos zaczac i trzeba sobie pomagac

Zpomnial wol jak cieleciem byl!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
EdytkaiDarek napisał:
Kazdy musi jakos zaczac i trzeba sobie pomagac
No prawda, tylko to nie moze byc "zerowanie za darmoche",
tylko ODPLATNIE!

To wszystko uprosci i ustabilizuje, uspokoi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Dj SUDA *
(SUDA)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
czesio.:* napisał:noi sie dziadku mliko wyloło.... ...hau hauPoza Wylanym Żalem , Zestresowanego Gościa , nic innego się nie wylało ... Ot i wszystko ...
---
W swoim zaślepieniu i Nieuwadze czytanego tekstu , zobaczył to co chciał zobaczyć . Dlatego i tak samo , zinterpretował Mój tekst , jego sprawa ...
---
Miałem już wczoraj , Odmieść się bezpośrednio , do tego całego ... Jadu Bez Żadnych Konkretów ...w Moim Kierunku . Jednak dałem sobie spokój , co taki Młody Szczyl ... Może Wiedzieć o życiu Mrówek , jak nigdy nie był w Mrowisku ....
---
Ot idzie coś Im nie na rękę , w tym ich RAJU , Mają własne problemy , to i wzbiera się NAPIĘCIE EMOCJONALNE ... .
---
Mój tekst był takim swoistym zapalnikiem , tyle tylko , że to niewypał .
---
Niemniej , od razu widać , jaka jest Frustracja u tej pary , od samego początku Istnienia na Tym Forum ...
Wszystko na NIE i wszystko Tylko Przeciwko ...
---
ECH... Niedzielny Pochmurny Poranek ... ŁEB pęka z bólu , po wczorajszych drinkach ... !!! .
---
... A ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ ...

ECH...ECH... co za pech !

Eeeech apropos Twojego zycia w mrowisku to masz to na co Cie tylko stac
Chcesz miec cos wiecej nie znajac jezyka i kto tu jest frustrat ?
Zyj sobie dalej w tym swoim mrowisku zalosny robolu bez podnoszenia kwalifikacji!!!

Ja tam sobie zyje jak paczek w masle, a nie jak Ty jak jakas mrowka!!!
Eeech zalosny jestes i nadal nam siebie opisujesz

Ape chcesz banana?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
23 Posty
Wiking
Dj De lux napisał:
------

kiedy woda sodowa uderzy do glowy to nie tylko wol zapomina ze byl cielem ale jeszcze klody rzuca innym pod nogi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
628 Postów
Karol Pitek
(karol3) Online
Wyjadacz
pastel napisał:
Dj De lux napisał:
------

kiedy woda sodowa uderzy do glowy to nie tylko wol zapomina ze byl cielem ale jeszcze klody rzuca innym pod nogi

jak to? wół rzuca kłody? kopytami?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
311 Postów
pie knis
(pieknis)
Stały Bywalec
My sadzimy,ze trzeba odpowiadac pieknym za nadobne !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok