Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Wyjazd do NO - czy jest ktoś chętny? - Norwegia

Czytali temat:
(664 niezalogowanych)
15 Postów
Lukasz Lukasz
(lukasdrugi)
Wiking
Hej,

chcę wyjechać do Norwegii. Kilka razy już wyjeżdżałem za granicę zarobkowo i wiem, jak to mniej więcej jest (choć w Norwegii jest pewnie trudniej).

Wiem, że nie chciałbym robić tego sam ponieważ tęsknota za krajem itd w samotności są ciężkie do zniesienia.

Szukam osoby chętnej do wyjazdy możliwie jak najszybciej choć jestem elastyczny.

Czy ktoś z was ma ochotę na przygodę życia i zmianę kraju?
Jestem z okolic szczecina więc jak ktoś z was myśli o Norwegii to chętnie się spotkam i pogadamy na ten temat (szczegóły etc).

Miejscowość nie ma dla mnie większego znaczenia, choć preferowałbym Stavanger, Oslo, Bergen (w tej kolejności).

Pozdrawiam,
Lucjusz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
137 Postów
Damian C
(dpcphoto)
Stały Bywalec
lukasdrugi napisał:
Hej,

chcę wyjechać do Norwegii. Kilka razy już wyjeżdżałem za granicę zarobkowo i wiem, jak to mniej więcej jest (choć w Norwegii jest pewnie trudniej).

Wiem, że nie chciałbym robić tego sam ponieważ tęsknota za krajem itd w samotności są ciężkie do zniesienia.

Szukam osoby chętnej do wyjazdy możliwie jak najszybciej choć jestem elastyczny.

Czy ktoś z was ma ochotę na przygodę życia i zmianę kraju?
Jestem z okolic szczecina więc jak ktoś z was myśli o Norwegii to chętnie się spotkam i pogadamy na ten temat (szczegóły etc).

Miejscowość nie ma dla mnie większego znaczenia, choć preferowałbym Stavanger, Oslo, Bergen (w tej kolejności).

Pozdrawiam,
Lucjusz

Ja bym pojechał. Na pewno będzie to przygoda życia Łucjuszu. Fajnie też, ze jesteś elastyczny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
tu jest z pół banki poltunów, wiec o jakiej tesknocie piszesz........
polacy tu są uczynni i pomocni, meta co drugi dom, wiec wszedzie znajdziesz bratnią dusze i pomocna dłon
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
marian tu raczej o kobiete zycia chodzi
co by z nia isc przez zycie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów

(Beaciuka)
Wiking
Hej
Ja tez razem z moim chlopakiem myslimy o wyjezdzie do Norwegii w cienmo chociaz to troche ryzykowne.. napisz cos wiecej bonbeata@interia.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
128 Postów
Ola Kowalczyk
(ola22312)
Stały Bywalec
W ciemno to najlepiej

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
chcesz trójkąta z chłopakiem
dość że jedną kulę u nogi chcesz przyciągnąć za sobą to i jeszcze chcesz się przyłączyć do jakiegoś lukasa co nigdy w norge nie był
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok