jak w tytule czy mamuski dzieciaczkow moga napisac co potrafily ich pociechy 6 miesieczne ?
i jest jakas mamusia ktorej dzieciaczek ma alergie i AZS(atopiwe zapalenie skory)?chodzi mi o to jaka jest opieka w Norwegii takiego dzieciaczka tak samo jak w pl czy gorzej jezeli chodzi o te sprawy? pytam bo w UK to tragedia pod tym katem,chcialabym pare porad doswiadczonych mam
moja mala ma azs i lekarze u nas daja tylko masci sterydowe a nie wykluczaja alergenu ktory ja uczula juz ponad 3 miesiace chodzimy do GP i caly czas to samo egzma i wszystko ale to przeciez z czegos sie bierze tu kazdy mowi ze w uk nie znaja sie i to prawda,stwierdzili ze jak sluzu nie ma czy krwi to wszystko ok a jak sie pojawil sluz dosyc sporo to ze zas cos innego masakra,plamy 3 miesiace sa i nie schodza nic masci tez nie pomagaja a co ja moglo uczulac jak do 6 miesiaca dalam tylko mleczko,mleczko aptamil lekarz tez nie zalecal zmieniac,nizej daj zdiecie coreczki jakie to plamki ma na zgieciach w kolanach tez ma i raczkach teraz juz troszku lepiej bo pojawia sie schodzi po smarowaniu ale po paru dniach na nowo....jakie sa wasze doswiadczenia z tym? w pl jakbysmy byly to by lepiej napewno bylo ale co zrobic