Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zgubiony portfel w jednej z restauracji w stavange - Norwegia

Czytali temat:
(703 niezalogowanych)
4 Posty
Adam Kawiecki
(AdamekAdam)
Wiking
Witam, zostawiłem torbę do laptopa wraz z zawartością czyli moim portfelem w jednej z restauracji w Stavanger czy może mi ktoś pomóc jak go odszukać . Chodziłem już po wszystkich knajpach nigdzie go nie ma , pytałem , byłem na Policji już to zgłosiłem, dodam , że to był mój drugi dzień tu w Norwegii , roznosząc cv gdzieś ją zostawiłem i mam zaćmę bo byłem trochę chory
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
na drugi raz nie pij polskiej wódki przed pracą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów

(Trollica)
Nowicjusz
Jasta, zjedz snickersa bo zaczynasz gwiazdorzyć podejrzewam, że portfel ktoś sobie przywłaszczył i raczej cięzko będzie odzyskac..współczuję Ci.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
ciekawe któż to by śmiał przywłaszczyć sobie cudzą własność w Stavangerze?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
148 Postów
Joanna Joanna
(LaToszka)
Stały Bywalec
Nie ma powodu do radosci. Nie fajnie rozpoczeles swoja przygode z krajem Wikingow.Obys wiecej nie mial takich gaf. Mimo wszystko,zycze powodzenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ga4 napisał:
Nie ma powodu do radosci. Nie fajnie rozpoczeles swoja przygode z krajem Wikingow.Obys wiecej nie mial takich gaf. Mimo wszystko,zycze powodzenia.
Tak to bywa jak się łazi po knajpach i restauracjach zamiast uczciwie szukać porządnej pracy ,
Pewnie od odoru Norweskiego piwa i wódki , tak gostka zaćmiło w tej jednej z knajp .
---
Wiadomość za to bardzo ważna dla niego .
On nie może pracować jako Kelner lub Kucharz , skoro ma tak słabą głowę iż od samych oparów traci pamięć ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów
Joanna Joanna
(LaToszka)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
[quote]ga4 napisał:
Tak to bywa jak się łazi po knajpach i restauracjach zamiast uczciwie szukać porządnej pracy ,
Pewnie od odoru Norweskiego piwa i wódki , tak gostka zaćmiło w tej jednej z knajp .
---
Wiadomość za to bardzo ważna dla niego .
On nie może pracować jako Kelner lub Kucharz , skoro ma tak słabą głowę iż od samych oparów traci pamięć ...
[/quote

Dobrze to ujeles Gabryjelu. Chlop nie moze pracowac w branzy gastronomicznej. Niech szuka szczescia gdzies indziej,a knajpy niech omija szerokim lukiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Adam Kawiecki
(AdamekAdam)
Wiking
Dzięki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty