Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

mam wazna umowe..... - Norwegia

Czytali temat:
(1193 niezalogowanych)
3 Posty
Marek Górski
(scream)
Wiking
Mam wazna umowe o prace nie dostalem zadnego wypowiedzenia od grudnia jestem w polsce jednak gdy chce wrocic do pracy to moj pryncypal twierdzi ze na razie jej niema co moge zrobic w takiej sytuacji, moze ktos moze mi pomoc prosze o rade
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
scream napisał:
Mam wazna umowe o prace nie dostalem zadnego wypowiedzenia od grudnia jestem w polsce jednak gdy chce wrocic do pracy to moj pryncypal twierdzi ze na razie jej niema co moge zrobic w takiej sytuacji, moze ktos moze mi pomoc prosze o rade
Hmm może dokładniej przeczytaj Tą Umowę .
Jaka Forma zatrudnienia i Status .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
scream napisał:
Od grudnia w PL.... hmmm mnie to wyglada na to ze porzuciles swoja prace.... Halo tu ziemia!! mamy koncowke maja!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Yatsek napisał:Od grudnia w PL.... hmmm mnie to wyglada na to ze porzuciles swoja prace.... Halo tu ziemia!! mamy koncowke maja!!!
Niekoniecznie .
Firmy "vikariatowe" tak mają .
Umowa na czas nieokreślony , jednak praca uzależniona od zapotrzebowania na projekt .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok