Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
fistaszek0524 Puke (3898 niezalogowanych)
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
Makaryna napisał:
Do kryssa, patima i im podobnych: wy swiat ogladacie swoimi polskimi kaprawymi oczkami i nawet wam mysl nie zaswita, ze ktos inny moze miec inne poglady.
W Polsce kobiety "wybiegaja" sobie "etat utrzymanki" i cale zycie siedza w domu miedzy pieluchami, garami, miotla, a i od czasu "odrabiaja panszczyzne" w lozki kiedy "pan i wladca" wytrzezwieje
Wyobrazcie sobie, ze tu kobiety nie sa zalezne od faceta robia to na co maja ochote i nie obawiaja sie, ze ich "pracodawca" wyrzuci z takiej harowki i zostana same na ulicy.
Maja swoje kariery, pracuja, sa niezalezne finansowo i nie musza znosic jakiegos buca.
Wiadomo, ze wam sie to niepodoba, bo to podwaza wasz watpliwy autorytet jako samca.
Tutaj facet nie jest niezastapiony i zawsze mozna go zmienic na lepszy "model"
Wiec trzymajcie swoje baby w Polszy, a najlepiej je w burke ubierzcie, co by swiata nie zobaczyly i nie uciekly wam, bo wtedy tylko smrud brud i ubostwo i tylko raczka wam zostanie

bardzo mi przykro ze musisz na forum publicznym wylewac zale i opisywac wlasne doswiadczenia zyciowe,widocznie zaden inny niz taki ktorego opisalas nie chcial miec z toba nic wspolnego,pomysl moze to z toba jest cos nie tak,jesli tylko na takich trafialas....,i musialas az do norge przyjechac szukac szczescia,

"durna durnoto....."
a BABA to ty jestes,bo moja zona jest kobieta,jesli wiesz co to znaczy,a jesli nie to w lustrze nie szukaj bo tam napewno jej nie zobaczysz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
kryss napisał:

bardzo mi przykro ze musisz na forum publicznym wylewac zale i opisywac wlasne doswiadczenia zyciowe,widocznie zaden inny niz taki ktorego opisalas nie chcial miec z toba nic wspolnego,pomysl moze to z toba jest cos nie tak,jesli tylko na takich trafialas....,i musialas az do norge przyjechac szukac szczescia,

"durna durnoto....."
a BABA to ty jestes,bo moja zona jest kobieta,jesli wiesz co to znaczy,a jesli nie to w lustrze nie szukaj bo tam napewno jej nie zobaczysz[/quote]

krzysiu > cóz za cudowne przesłanie

podobało mi sie baaaaaardzo!
jednak w Stger są tez i normalne "kołtuny", a nie same janusze
pozdrów swoja krzysiu i moje dzieciaczki
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
MArta Osowa
(MartaOsowa)
Nowicjusz
zawsze mi się wydawało że szwedki i norweżki to ładne dziewczyny. Od jakiegoś czasu mieszkam w Oslo i w sumie -pomijam te kolorowe,czarne,żółtawe i wszelkie inne które na norwezki nie wyglądają - to nie wiem czemu piszecie że Norweżki są brzydkie. Jak spotykam je na ulicy to przeważnie są ładne, smukłe, wysokie, blond włosy, miłe twarze. Myślałam że właśnie to typ idealny.

Albo mam szczęście i te najładniejsze mieszkają w mojej okolicy, albo wy Panowie jesteście wybredni
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
MartaOsowa napisał:
zawsze mi się wydawało że szwedki i norweżki to ładne dziewczyny. Od jakiegoś czasu mieszkam w Oslo i w sumie -pomijam te kolorowe,czarne,żółtawe i wszelkie inne które na norwezki nie wyglądają - to nie wiem czemu piszecie że Norweżki są brzydkie. Jak spotykam je na ulicy to przeważnie są ładne, smukłe, wysokie, blond włosy, miłe twarze. Myślałam że właśnie to typ idealny.

Albo mam szczęście i te najładniejsze mieszkają w mojej okolicy, albo wy Panowie jesteście wybredni

A co maja pisac, jak zadna nie chce na nich spojrzec
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
640 Postów
albert ze spychowa
(marianekk)
Wyjadacz
MartaOsowa napisał:

Martuniu > bierz po pól, albo zmien poprostu lek.....

"smukłe,wysokie"......

ps: dobrze przypatrz sie nastepnym razem, jaki kolor kryje sie pod blondem ?

Nie ma to jak słowianska uroda, do której zaliczaja sie nasze panie > polki są boskie!
Nie dot. Lindeczki, makaryny i im podobnych
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Linde turbo zakręt ma pana norweskiego ,w końcu rozumie dlaczego ta tępa strzała jest tak sfiksowana ,tak się wkoło niego naskacze ,że szuka szczęścia wśród polaków na forum ,żałosne -dajcie jej odetchnąć ona i tak już jest pokrzywdzona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
NEXT napisał:
Linde turbo zakręt ma pana norweskiego ,w końcu rozumie dlaczego ta tępa strzała jest tak sfiksowana ,tak się wkoło niego naskacze ,że szuka szczęścia wśród polaków na forum ,żałosne -dajcie jej odetchnąć ona i tak już jest pokrzywdzona

O nasza Avanti - przedstawicielka intelygencji kotletowej-
Co za blyskotliwa argumentacja
Jestem pod "prawiewrazeniem"
Probuj dalej, dziewko, moze kiedys ci sie uda

W przeciwienstwie do ciebie, ja ciebie nie "rozumie"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
38 Postów
MArta Osowa
(MartaOsowa)
Nowicjusz
aż chyba porobie zdjecia na ulicy i załacze do kolejnego postu. Albo zaczne uważniej się przyglądac. Wiem, ze jest sporo brzydkich dziewczyn, ale na 100% widziałam i dziesiątki baaardzo łądnych!

a co do polskich panów...aż chyba z ciekawości wybiore się na tą V.I.P. (kto wymyślił tak ch..wą nazwę?) Polską imprezę 11 listopada. zobaczymy jak wygląda meska częśc Polonii w Oslo.

Może coś innego niz przypakowane, krępe, łyse karki... oby. Może to też wina moich tabletek, tudzież ich dawek, ale Polaków na ulicach przystojnych to jeszcze tutaj nie spotkałam:/ a mijałam ich sporo...poznałam po "kurwa", czasem nawet nie muszą się odzywac. Można rozpoznac po tych słowiańskich licach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
NEXT napisał:

O nasza Avanti - przedstawicielka intelygencji kotletowej-
Co za blyskotliwa argumentacja
Jestem pod "prawiewrazeniem"
Probuj dalej, dziewko, moze kiedys ci sie uda

W przeciwienstwie do ciebie, ja ciebie nie "rozumie"

turbo kretynko ja nie powiedziałam ani słowa o sobie na tym forum-szczególnie, nie mam takich potrzeb ,więc z tym kotletem to pierdzielisz jak zawsze i o wszystkim bez jakiegokolwiek sensu,ty na serio musiałaś dobrze te podłogi u norasa szorować i tak cię zostawił bo lubi ,byle co i byle na to nie patrzeć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
NEXT napisał:
[quote]
turbo kretynko ja nie powiedziałam ani słowa o sobie na tym forum-szczególnie/quote]

Dziewko, pamietamy, pamietamy
Kazdy twoj kolejny post, mowi wszystko o tobie

Poza tym, naduzywasz cudzych zwrotow Slynna "tepa strzala" powstala, swego czasu, specjalnie dla Ciebe - pamietasz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok