Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3482 niezalogowanych)
39 Postów
Nowicjusz
marianekk napisał:
yzia napisał:

Takie samo wrażenie odniosłam na Gran Canarii. Nuda. Ciepło i nawet niezłe jedzenie, jednak nie polecam. Chociaż 'ciepłe kraje' to trochę szerokie pojęcie, takie norweskie 'sør', a są też super ciekawe miejsca np. Indie.
Ja mam ochotę przejechać się do Rumunii albo zrobić roadtrip przez Bałkany. Albo jeszcze raz przez Stany. Jednak Polska to Polska, tam nawet powietrze pachnie inaczej, ale nie wszyscy to rozumieją.

Rumunii nie polacam, bo dzuma jak cholera....

Ale bałkany jak bardziej....

Serbia, chorwacja, słowenia i koniecznie czarnogóra, a tam obowiązkowo miasteczko nad morzem o swojskiej nazwie "Bar"
Czułem sie tam lepiej niz w Polsce > ludzie poprostu "w dupe włażą", są przemili, przeuroczy, za nic nie chcą pieniedzy, czestuja wszytskim co maja(czym chata bogata), widoki boskie, pogoda sliczna,piekne kobiety dookoła, no i miejscowa gorzałka >(uwaga)
Pozdrawiam wszystkich czarnogórców i serbów
A serdeczny wacek w cycki mecedonczykom![/quote]

O czym ty tu pierdolisz, przecież wątek jest o ciekawych miejscach w Polsce.

Kurwa jaki pajac, zabłysnąć znowu chcesz jak z BEEMWE przed sunsiadem i szwagroszczakiem.

Jesteś kurewsko, przekurewsko żałosny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
SWS napisał:
marianekk napisał:
yzia napisał:

Takie samo wrażenie odniosłam na Gran Canarii. Nuda. Ciepło i nawet niezłe jedzenie, jednak nie polecam. Chociaż 'ciepłe kraje' to trochę szerokie pojęcie, takie norweskie 'sør', a są też super ciekawe miejsca np. Indie.
Ja mam ochotę przejechać się do Rumunii albo zrobić roadtrip przez Bałkany. Albo jeszcze raz przez Stany. Jednak Polska to Polska, tam nawet powietrze pachnie inaczej, ale nie wszyscy to rozumieją.

Serbia, chorwacja, słowenia i koniecznie czarnogóra, a tam obowiązkowo miasteczko nad morzem o swojskiej nazwie "Bar"
Czułem sie tam lepiej niz w Polsce > ludzie poprostu "w dupe włażą", są przemili, przeuroczy, za nic nie chcą pieniedzy, czestuja wszytskim co maja(czym chata bogata), widoki boskie, pogoda sliczna,piekne kobiety dookoła, no i miejscowa gorzałka >(uwaga)
A serdeczny wacek w cycki mecedonczykom!

O czym ty tu pierdolisz, przecież wątek jest o ciekawych miejscach w Polsce.

Kurwa jaki pajac, zabłysnąć znowu chcesz jak z BEEMWE przed sunsiadem i szwagroszczakiem.

Jesteś kurewsko, przekurewsko żałosny.[/quote]

Spokojnie człowieku. Piszemy o podróżach, czyli przynajmniej na temat. Napisz może też gdzie byłeś, co byś polecił. W Polsce czy w nie w Polsce.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Nowicjusz
Jeden z fajniejszych zamków które widziałem w Polsce, ciekawa historia i zajebiste legendy z nim związane.

www.zamekczocha.com/

Polecam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
marianekk napisał:
yzia napisał:

A serdeczny wacek w cycki mecedonczykom![/quote]

O Chorwacji słyszałam już dużo dobrego. Włochy też są spoko, ale trzeba się trzymać z dala od turystycznych tras.
A Rumunia, no cóż ta dzikość trochę kusi, ale domyślam się, że to nie miejsce na rodzinne wczasy.
A Polskie góry mają dla mnie klimat. Tatry zadeptane ostatnio, ale jak się wejdzie wyżej to już spokojniej. Ci co przyjechali się napić trzymają się szlaków nad Morskie Oko i na Gubałówkę, wyżej nie wlezą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
SWS napisał:
Jeden z fajniejszych zamków które widziałem w Polsce, ciekawa historia i zajebiste legendy z nim związane.

www.zamekczocha.com/

Polecam

Wygląda super. Nawet mogę zahaczyć po drodze do Norwegii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Nowicjusz
yzia napisał:
SWS napisał:

www.zamekczocha.com/

Polecam

Wygląda super. Nawet mogę zahaczyć po drodze do Norwegii

Polecam zwiedzanie zamku nocą, nie wiem czy teraz mają taką usługę w swojej ofercie, kiedyś mieli, wrażenia nie zapomniane po spacerze w lochach i sali tortur oraz wydobywający się jęk ze studni niewiernych żon.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
na pewno warto zwiedzić polskie zabytki i szczochy
a w nich
Pokoje w standardzie tematycznym sa stylizowane na zabytkowe i mają swoje nazwy, sa to: Apartament Ernesta Gütschowa, pokój Bodo Ebhardta, pokój Edgara von Üchtritz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
82 Posty
Marco Marcus
(Marc)
Początkujący
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów
Nowicjusz
jasta102 napisał:
na pewno warto zwiedzić polskie zabytki i szczochy
a w nich
Pokoje w standardzie tematycznym sa stylizowane na zabytkowe i mają swoje nazwy, sa to: Apartament Ernesta Gütschowa, pokój Bodo Ebhardta, pokój Edgara von Üchtritz

Widzisz debilu, w dupie byłeś i gówno widziałeś, nie otwieraj swojej śmierdzącej gęby jak nie masz zielonego pojęcia o czym mowa.
Polskie szczochy to ty spożywasz codziennie, więc daje ci nieźle z otworu gębowego.
A co ty polecasz czopie, pewnie coś hamerykańskiego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
www.guedelon.fr/en/the-guedelon-adventure_01.html

Wiem, ze chodzi o miejsca w Polsce, ale ja polecam ten zamek. Tylko 2 godziny od Paryza. Bylem z dzieciakami przy okazji wizyty w Disneylandzie i byly zachwycone.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok