Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

pobicie polakow - Norwegia

2 Posty
mateusz gmaj
(maxus3000)
Wiking
witam,

wraz z kolega(2 polakow) zostalismy dosyc dotkliwie pobici przez mlodych norwegow(10-15 osob). Wynik pobicia to : u mnie rozcietu luk brwiowy i 6 szwow, u kolegi ogolne siniaki na calym ciele, od stop do glow. I tutaj moje pytanie, czego mozemy dochodzic w sadzie?Jakies odszkodowanie? Zadoscuczynienie? Czy jedynie satysfakcji?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
no to tu duze odszkodowanie sie wam nalezy setki tysiecy koron
cwane nory sie zabezpieczyly co by po ryju nie dostac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
138 Postów

(Margaret1975)
Stały Bywalec
Idzcie do szpitala by zrobili wam zdjecia abdukcja to sie chyba nazywa.oczywiscie musicie ich podac jak chcecie na policje i po.....jakims roku pierwsza sprawa w sadzie.
Znajomy znajomego ma spr wkrotce.
Uderzyl go znajomy a ten go podal.

Liczy na odszkodowanie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
Skurczybyczek Skurczybyczek
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
Przedewszystkim swiadkowie macie takich??? konkretne osoby i nazwiska teraz kto wszczol awanture zrobiliscie odrazu obdukcje zaraz po pobiciu zostaliscie w szpitalu na obserwacji czy teraz bedziecie swoje zale CIOTY wylewali tu na necie

blleeeeee gdzie wasz kurwa honor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
odszkodowanie co wy nienormalni jestescie znam norka a nawet trzech co pobili faceta udowodnil im wine i zaplacili 60tys nok ale chlop lezal w szpitalu 4 miechy cos tam mial polamane ja nie wiem co wy o hujeliscie ile dostaniesz

ALE MASZ PRAWO ZGLOSIC SPRAWE
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
maxus3000 napisał:
witam,

wraz z kolega(2 polakow) zostalismy dosyc dotkliwie pobici przez mlodych norwegow(10-15 osob). Wynik pobicia to : u mnie rozcietu luk brwiowy i 6 szwow, u kolegi ogolne siniaki na calym ciele, od stop do glow. I tutaj moje pytanie, czego mozemy dochodzic w sadzie?Jakies odszkodowanie? Zadoscuczynienie? Czy jedynie satysfakcji?

W JAKIM SADZIE ?????????? PIERWSZE NA POLITI ZGLASZASZ SPRAWE ONA ROZWIAZUJE CALA SPRAWE NASTEPNIE JESLI MASZ SWIADKOW I TP TO POLITI KIERUJE SPRAWE DO SADU A JAK NIE TO SPRAWA JEST UMOZONA MOZESZ NAPISAC ODWOLANIE DO ADWOKATA ZE POLICJA WYKONALA ZLE SWOJA prace WTEDY ALE TO JUZ NIE JEST DARMOWE

kapiszi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
patim napisał:
no to tu duze odszkodowanie sie wam nalezy setki tysiecy koron
cwane nory sie zabezpieczyly co by po ryju nie dostac

CHYBA SIE KOBIALKO MYLISZ I TO BARDZO Z TYMI SETKAMI TYSIECY KORON
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
nie pij tyle z rana ,a potem poczytaj lovdata
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
198 Postów
(Skurczybyczek)
Stały Bywalec
patim napisał:
nie pij tyle z rana ,a potem poczytaj lovdata

A TY NIE WPROWADZAJ LUDZI W BLAD TO CO ZDROWIE TWOJE he...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
217 Postów
El Mundo
(Matiboy)
Stały Bywalec
maxus3000 napisał:
witam,

I to ma być dotkliwe pobicie hehehe

Jeżeli wiecie kto to im wpierdzielcie i tyle
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok