Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

- Norwegia

Czytali temat:
(485 niezalogowanych)
1 Post

()
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
126 Postów
to ja to ja
(thespecialone)
Stały Bywalec
Aman napisał:
Witam jestem w dosc dziwnej sytuacji w norwegii dostalem mandat po sprawie sadowej do wyboru byla odsiadka kilku dni lub zaplata mandatu wybralem zaplate mandatu ale wyjechalem do PL mam norweski dowod konto bankowe itp. ale nie uaktywnilem konta internetowego i nie jestem w stanie zaplacic tego teraz co moze mnie spotkac jezeli bede zwlekal ? czy moge miec problem z wyjazdem nawet do innego kraju niz norwegia? z gory mowie ze nie mam nikogo zaufanego kto moglby zaplacic za mnie a rozliczylibysmy sie na miejscu prosze o jakies podpowiedzi

znajdą i dojadą cie w polsce! Poczekaja troche czasu, zeby odsetki urosły....
Poki co masz pare miesiecy spokój > sommer tide
w polsce powstało i wyspecializowalo sie kilka bdb firm windykacyjnych, które w szczegolnosci zajmuja sie długami " zagranicznymi"
Ile masz do zapłacenia ? Moze pomoge ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejko)
Maniak
pewno dostales list gdyz miales zbyt lepkie rece...zlodziejstwo to sie nazywa po polsku. Moj znajomy cos takiego mial. bylo tam 5 dni w pierdlu albo 3000 kr kary. Poznij dzwonilem pod numer tam i babka mowila ze przyjdzie list po ok 4-6 tyg od otrzymania pisma z policji z girem do zaplaty. Jezeli wybrales opcje zaplaty a nie zaplacisz to najpierw sprubuja automatycznie sciagnac Ci pieniadze z konta, poznij zamkna Ci papiery i bedziesz mial misia do norwegii bo nic wiecej zrobic nie moga
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
maciejko napisał:
pewno dostales list gdyz miales zbyt lepkie rece...zlodziejstwo to sie nazywa po polsku. Moj znajomy cos takiego mial. bylo tam 5 dni w pierdlu albo 3000 kr kary
wow
to masz znajomosci
pewnie w rzadzie i do PO nalezysz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok