Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Festyny, Pokazy? - Norwegia

Czytali temat:
Wojciech Swies Robek 10 Agnieszka Kajka Paweł P rengjøring oslo slovian slovian Pawel Z pawel piotr polarisfit2 polaris (465 niezalogowanych)
35 Postów
Robek 10
(Robek10)
Nowicjusz
Witam. Mam pytanko. Czy będą 17.05 jakieś festyny, pokazy w Oslo tak żeby coś ciekawego zobaczyć?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
Robek10 napisał:
Witam. Mam pytanko. Czy będą 17.05 jakieś festyny, pokazy w Oslo tak żeby coś ciekawego zobaczyć?
Ależ co ty, to przecież jak w Polsce na 1 2 i 3 Maja, wszyscy siedzą cicho w domu i tylko oglądają jak narodowcy i młodzież kamieniami policje obrzuca.
Siedź cicho na kwaterze i ciesz się wolnością, nie wychodź na ulicę, bo jakimś kamlotem lub butelką z farbą zarobisz.
Oslo w ten dzień, jest bardzo niebezpieczne.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
jakby policja siedziala w domu to moze dostalaby kwiaty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
wrzeszczot napisał:
jakby policja siedziala w domu to moze dostalaby kwiaty
Właśnie przeczytałem w jakiejś gazecie, że policja w Oslo na dzień 17 Maja, zostanie uzbrojona w krótka broń palną i będzie razem z żandarmerią, zbierać każdego z ulicy kto nie będzie miał w ręku norweskiej dużej flagi.
Takiej za 150-koron, a to przecież więcej niż pół litra u przemyta.
A i dzielnice gdzie jest większość pastowanych, zostanie dyskretnie przez policjantów i wojskowych po cywilnemu odizolowana.
Nie na darmo robiono parę dni temu ćwiczenia w Oslo na wysepkach.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok