Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

jak zgłość pracodawce ze zatrudnia na czarno - Norwegia

2 Posty
Przemek Waśniewski
(przemekwasniewski)
Wiking
Witam mam problem straciłem prace przez dwóch takich co robia na czarno jak im umilic zycie w NO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Kupuj im i stawiaj polską wódkę od przemytow pochlaja ze dwa tygodnie i po ptokach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
przemekwasniewski napisał:
Witam mam problem straciłem prace przez dwóch takich co robia na czarno jak im umilic zycie w NO

Ktos kiedys napisal, ze Polska to piekny kraj, ma jednak jedna wade, ktora absolutnie dyskryminyje ja jako miejsce w ktorym mozna by mieszkac. Wada ta jest taka, ze Polak ma polska mentalnosc, a w Polsce Polakow mozna spotkac na kazdym kroku.

Jest tez dowcip o wizytacji w piekle, gdzie wizytator widzi szereg kotlow pilnowanych przez diably. Diably pilnuja, zeby z zadnego kotla nikt nie wylazl. Ale jest jeden kociol, ktorego nikt nie pilnuje, bo nie ma takiej potrzeby, skwierczacy w nim potepiency sami dbaja o to, aby nikomu nie udalo sie wydostac. W tym bowiem kotle siedza Polacy.

To takie dwie rzeczy ktore przyszly mi do glowy po przeczytaniu tego zenujacego wpisu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
WujekJanek napisał:

Ktos kiedys napisal, ze Polska to piekny kraj, ma jednak jedna wade, ktora absolutnie dyskryminyje ja jako miejsce w ktorym mozna by mieszkac. Wada ta jest taka, ze Polak ma polska mentalnosc, a w Polsce Polakow mozna spotkac na kazdym kroku.

Jest tez dowcip o wizytacji w piekle, gdzie wizytator widzi szereg kotlow pilnowanych przez diably. Diably pilnuja, zeby z zadnego kotla nikt nie wylazl. Ale jest jeden kociol, ktorego nikt nie pilnuje, bo nie ma takiej potrzeby, skwierczacy w nim potepiency sami dbaja o to, aby nikomu nie udalo sie wydostac. W tym bowiem kotle siedza Polacy.

To takie dwie rzeczy ktore przyszly mi do glowy po przeczytaniu tego zenujacego wpisu.

ty oczywiscie stawisz piwo tym co cie wala w morde

cieszysz sie jak ci zone gwalca

pewnie glosujesz na PO

jak robilem w BRD to przylazl taki jeden polaczek i powiedzial ze bedzie robia za 2 marki mniej na godzine
to go niemiec pogonil od razu robiac z niego ostatnia szmate
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
napisał:
WujekJanek napisał:

ty oczywiscie stawisz piwo tym co cie wala w morde

cieszysz sie jak ci zone gwalca

pewnie glosujesz na PO

jak robilem w BRD to przylazl taki jeden polaczek i powiedzial ze bedzie robia za 2 marki mniej na godzine
to go niemiec pogonil od razu robiac z niego ostatnia szmate

No i o tym wlasnie mowil kanclerz Otto von Bismarck. I marszalek Pilsudski, ktorego opinie na temat Polski i Polakow Jasta wielokrotnie przetacza.

A jak zlota rybka zapytala Polaka czy chce miec tyle krow co soltys, to Polak stwierdzil, ze nie, ze chce odwrotnie, czyli zeby to soltysowi wszystkie krowy pozdychaly.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
pewnie dlatego cie z roboty w kiwi wywalili

niech zgadne kierownik to polak

wlasnie wyslalem nastepne krav om betaling
i rano mialem odkrecone sruby na kole z lewej strony na przodzie

ot norweska uczciwosc