Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
to dowiem sie wreszcie gdzie jest napisane jak sie robi foto flagi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
wrzeszczot napisał:
to dowiem sie wreszcie gdzie jest napisane jak sie robi foto flagiW moim poście, nie chodziło o sam fakt ewentualnej poprawności fotograficznej, tylko o to, co osobiście preferujesz w upublicznionym zdjęciu. Niestety na zamieszczonym zdjęciu w twoim awatarze nie widać Polskiej flagi tylko Norweską i Duńską.
Dlatego nie graj w tym konkretnym przypadku, przygłupa większego niż jesteś faktycznie w rzeczywistości.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
nie mato jak zesrac sie i na kota zgonic
nie mam wplywu na to jak ten portal obcina zdjecia do awatara

nie wiedziec dlaczego umieszczenie norweskiej flagi na norweski forum przez mieszkanca norwegi ma byc naganne
no ale to tylko wyborcy szoguna wiedza

a FlAGA WISI ZGODNIE Z POLSKIM I NORWESKIM PRAWEM
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
napisał:
nie mato jak zesrac sie i na kota zgonic
nie mam wplywu na to jak ten portal obcina zdjecia do awatara

Ponownie bzdury wypisujesz broniąc się przed prawdą.
Gdybyś szanował własną flagę narodową, to z tego konkretnego zdjęcia, wykadrował byś tak pozycję iż flaga polska, była by na pierwszym miejscu.
To, że jesteś w Norwegi nie zwalnia wcale ciebie od tego byś nie szanował barw swojej ojczyzny.
Pytanie pomocnicze:
Czy Trzeciego Maja tego roku, jako zagorzały Polonus , zawiesiłeś Polską Flagę Narodową na maszt, przy domu w którym mieszkasz?
Tylko nie pisz iż nie posiadasz takiego masztu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
Co to ma byc

Przy okazji,
skoro jesteś Polskim Patriotą /podobno/ to dlaczego w twoim awatarze widnieje Norweska Flaga na drzewcu masztowym, a nie Polska.
Czyżbyś się i ty wstydził Polskiego pochodzenia i własnej narodowości Politycznej.
A może ty masz już inny Paszport / norweski/ niż ten ukochany Polski.

Natomiast twoja godność narodowa, tobie bardzo parzy, skoro zrobiłeś to zdjęcie "od tyłu".
I tak też go eksponowałeś.
Jesteś tak samo obłudny jak kaczka która na czas wyborów schowała maciarka i smoleńsk pod dywan.

powiesilem norweska 1 maja tak jak sasiedzi

a w pracy i sklepach mowie po norwesku a nie po polsku
podatki tez place w norwegi a nie w Polsce
to pewnie tez nie patriotyczne co ?

kazdy jelop i ciul co nie zna norweskiego to patriota

juz wiem skad ten od zyrandola dostal 1100 glosow w Oslo

24/maja idz na bronka

a przy okazji co zrobiles dla rodakow w norwegi ?
oprocz opluwania ich publicznie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
Wijesz się jak obślizły piskorz i tyle.
Pytałem się o TRZECIEGO MAJA !, a nie o zwykłe robotnicze święto pierwszomajowe, ba nawet nic nie wspomniałem tutaj o Polskim dniu Flagi Narodowej, którym to dniem jest DRUGI MAJ.
Tu gdzie mieszkam obecnie, rolnicy w dzień pierwszy maja, od rana pracowali maszynami na polu, dlatego nie pitol o jakiejś norweskiej godności.
Nawet 17 maja idą na pochód jak skazańcy na haju, tylko dlatego iż boją się sąsiadów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1262 Posty
pawel piotr
(wrzeszczot)
Maniak
siedzisz tu kilkanascie lat to czemu nie zorganizowales tego

sam nawet flagi nie posiadasz a innych pietnujesz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
132 Posty

(crow)
Stały Bywalec
Remigrant napisał:
Wijesz się jak obślizły piskorz i tyle.
Pytałem się o TRZECIEGO MAJA !, a nie o zwykłe robotnicze święto pierwszomajowe, ba nawet nic nie wspomniałem tutaj o Polskim dniu Flagi Narodowej, którym to dniem jest DRUGI MAJ.
Tu gdzie mieszkam obecnie, rolnicy w dzień pierwszy maja, od rana pracowali maszynami na polu, dlatego nie pitol o jakiejś norweskiej godności.
Nawet 17 maja idą na pochód jak skazańcy na haju, tylko dlatego iż boją się sąsiadów.

Beton byles, jestes i bedziesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok