Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

DAGPENGER !!!!! - Norwegia

35 Postów
SŁAWOMIR KUCZYŃSKI
(SLAVCIO69)
Nowicjusz
JESTEM NA DAGPENGER CO 2 TYGODNIE WYSYŁAM DO NAV KARTY MELDUNKOWE PRZE INTERNET. DZISIAJ DOSTAŁEM POCZTĄ DRUKI MELDUNKOWE Z NAV ,TAKIE SAME JAK PRZY SKŁADANIU MELDUNKÓW PRZEZ NETA. CZY COŚ SIĘ ZMIENIŁO W TYM SYSTEMIE MELDUNKÓW?????????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów

(DariuszWysocki)
Wyjadacz
moze sie wez za robote? tam sie nic nie zmieniło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
SŁAWOMIR KUCZYŃSKI
(SLAVCIO69)
Nowicjusz
TAKIE TEKSTY TO DO SWOICH KOLEGÓW....BO SA SŁABE !!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów

(DariuszWysocki)
Wyjadacz
bo ???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów

(DariuszWysocki)
Wyjadacz
ty jestes slaby
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów

(DariuszWysocki)
Wyjadacz
masz sie czym chwalic ? jestem na dagpenger ? łapy ci uwaliło ? moze nav powinien otworzyc biura przy polskich posredniakach i wyplacac zasilki w polsce wszytkim ktorzy wyraza chec przyjazdu do norwegi ? slabe teksty ? ciagniesz kase z moich podatków -wiec nie muszze lubic twojego postu ani takiej postawy ,,nastepny do smoczka ,,tylko tak dalej -wszyscy pracujemy na opinie o polakach -niestety z idioatmi nie da sie wygrac -MAJA PRZEWAGE LICZEBNAPS. nie wplywam ci na ambicje , widac ze jej nie masz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
636 Postów
Wyjadacz
SLAVCIO69 napisał:
JESTEM NA DAGPENGER CO 2 TYGODNIE WYSYŁAM DO NAV KARTY MELDUNKOWE PRZE INTERNET. DZISIAJ DOSTAŁEM POCZTĄ DRUKI MELDUNKOWE Z NAV ,TAKIE SAME JAK PRZY SKŁADANIU MELDUNKÓW PRZEZ NETA. CZY COŚ SIĘ ZMIENIŁO W TYM SYSTEMIE MELDUNKÓW?????????
Nic sie nie zmienilo.Tam zawsze byl i bedzie Burdel.Karty w kosz i dalej rob swoje przez neta.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów

(DariuszWysocki)
Wyjadacz
jasne ssijcie dalej ,,za kilka lat obudzicie sie w pl albo w afryce i nie bedzie tak łatwo , wszytko ma swoj koniec nawet socjal w norwegii ,,szarancza i pgrowski syfilis
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
35 Postów
SŁAWOMIR KUCZYŃSKI
(SLAVCIO69)
Nowicjusz
NIE ZNASZ SYTUACJI TO PO CO SIĘ NAKRĘCASZ
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
345 Postów
P. H.
(Lomo)
Stały Bywalec
Po ogłoszeniu stanu wojennego za granicami Polskiej Rzeczpospolitej Ludowej przebywało 1.200.000 Polaków. To wtedy co niby nie można było wyjechać. A przebywali w różnych krajach, USA, Kanadzie, RFN, Libii, Iraku, na łowiskach Pacyfiku i Atlantyku. Zaraz polskie ludzie z indyjskim rodowodem (tak , tak haplogrupa R1a1 to 55% mieszkańców płn. Indii, 50% Rosji europejskiej, i 55% Polski) i zaraz polskie ludzie masowo zaczęli się zgłaszać po azyl i POMOC SOCJALNĄ w krajach zachodu. Nawet w polskiej prasie emigracyjnej prosili żeby nie pomagać finansowo i materialnie uciekinierom z Polski bo oni pod płaszczykiem walki antykomunistycznej szukają łatwego chleba na zachodzie , i uważają że im się wszystko należy za free bo przecież na zachodzie mają wszystkiego w bród.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok