Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Brwi dziwczat mlodowatych - Norwegia

1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Mam pytanie, tak z czystej zwierzecej ciekawosci.
Otoz ostatnio wszystkie jak jedna mlode Panie maja IDENTYCZNE brwi. Wyglada to tak, jakby brwi nie bylo, tylko byly one namalowane oczojebnym czarnym czy jakims innym ciemnym szuwaksem (masy bitumiczne? lepik? cos?) Jest to absolutnie nienaturalne (zwlaszcza te koncowki przy nosku, zachowujace kat prosty 90stopni), wiec musi to byc produkt rak ludzkich...

Nie to ladne co ladne, ale to, co sie komu podoba, w niczym mi te brwi nie przeszkadzaja, ale poniewaz jak juz pisalem wszystkie mlode damy w Oslo (i 90% mlodych dam na tym portalu) maja IDENTYCZNE brwi, jestem ciekaw, jak sie takie cos produkuje, wytwarza, czy jak to nazwac? Goli sie brwi i nakleja gotowca? Przylepia do czola szablon i jedzie z walka, lub ze sperju?

Pytalem zony swojej, zon kolegow, no ale niestety, jestesmy w takim wieku ze wszystkie Panie sa juz stanowczo dorosle, a tak sie ulozylo, ze zadnej "nastolatki" na podoredziu nie mamy. Moja zona stwierdzila tylko ze nie wie, jest jej z tego powodu straszliwie wszystko jedno, a ja zamiast zajmowac sie pierdolami moglbym pomyslec nad czyms pozytecznym...

Skad sie takie brwi biora? W TGR sie je kupuje, w sklepach ze smiesznymi rzeczami???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(sorlandet)
Stały Bywalec
Rowniez to zjawisko zaobserwowalam, szablon brwiowy nigdy nie bedzie sie rownal z moimi naturalnymi czarnymi krzaczstymi brwiami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Drogie Panie, zeby uprzedzic komentarze... To nie jest tak, ze sie nasmiewam i twierdze ze wygladacie groteskowo i kiczowato, po prostu interesuje mnie strona techniczna "przedsiewziecia".

Kazdy czas ma swoja mode, gdy ja mialem nascie lat... Jakbyscie zobaczyly te uwczesne tlenione tapisy na damskich glowach i zakieciki oraz bluzeczki kwadratowe w barach to byscie przez tydzien spazmow smiechu nie daly rady opanowac... O tureckich swetrach "w serek" i rekawach ala batman, czy waskich skorzanych krewatach dla panow nie wspone. Strach pomyslec, ale sam chodzilem w czarnych wsuwanych mokasynach, z 2 fredzelkami (oczywiscie firmy Salamander ) do ktorych o zgrozo nosilem (wybacz mi Boze bom nie wiedzial co czynie) BIALE SKARPETKI...

Tak bylo...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1633 Posty
Jan .
(WujekJanek)
Maniak
Tak bylo... I to byl szyk...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
sorlandet napisał:
Rowniez to zjawisko zaobserwowalam, szablon brwiowy nigdy nie bedzie sie rownal z moimi naturalnymi czarnymi krzaczstymi brwiami

Takie coś:

Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
347 Postów

(sorlandet)
Stały Bywalec
Joseph napisał:
sorlandet napisał:

Takie coś:

Joseph moje sa delikane i ładne moze Ty masz takie...

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
sorlandet napisał:
Joseph napisał:
sorlandet napisał:

Takie coś:

Joseph moje sa delikane i ładne moze Ty masz takie...

e to jeszcze z czasów kiedy się miało prawie wszystkie zęby
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok