Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

tak mysle - Norwegia

555 Postów

(DariuszWysocki)
Wyjadacz
sobie i mysle co ten portal wnosi w moje zycie ,,denne pytania ,, denne selfisze ,,, kilku KOLEGÓW--ktorzy i tak mnie znajda jesli znikne,,zdjecia i poznanie pieknej kobiety --to jest pozytyw ,, puste posty pieniactwo ,, i zdjecia osoby na ktorej kontakt czekasz .. warto ?? chwila chwila ,, nie nie warto ,wiec JEBAC TO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Agaaaaa)
Wiking
dobre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
555 Postów

(DariuszWysocki)
Wyjadacz
chociaz komus jest wesolo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(Agaaaaa)
Wiking
Nie widzisz ile tu osób wesołych heheh .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
DariuszWysocki napisał:
sobie i mysle co ten portal wnosi w moje zycie ,,denne pytania ,, denne selfisze ,,, kilku KOLEGÓW--ktorzy i tak mnie znajda jesli znikne,,zdjecia i poznanie pieknej kobiety --to jest pozytyw ,, puste posty pieniactwo ,, i zdjecia osoby na ktorej kontakt czekasz .. warto ?? chwila chwila ,, nie nie warto ,wiec JEBAC TONikt nie trzyma za rękaw z lufą przy skroni i nie zmusza klikać na loguj.
To ty sam robisz to wszystko, być może już i bezwiednie, z podprogową świadomością iż po pracy, bez " zaplecza" pozostają jedynie portale takie jak ten.
Po czasie, to uzależnia tak samo jak wódka i fajki.
I trudno jest naprawdę, powiedzieć sobie samemu, dzisiaj nie klikam, biorę urlop, bez forum też mogę przeżyć pozostałe dni po pracy.
Tylko zawsze kwili się pytanie, z jakiej to racji, mam pozbywać się tego cholerstwa, jak i tak nudy na pudy a do "domu" daleko.
Dlaczego.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
Remigrant napisał:
DariuszWysocki napisał:
sobie i mysle co ten portal wnosi w moje zycie ,,denne pytania ,, denne selfisze ,,, kilku KOLEGÓW--ktorzy i tak mnie znajda jesli znikne,,zdjecia i poznanie pieknej kobiety --to jest pozytyw ,, puste posty pieniactwo ,, i zdjecia osoby na ktorej kontakt czekasz .. warto ?? chwila chwila ,, nie nie warto ,wiec JEBAC TONikt nie trzyma za rękaw z lufą przy skroni i nie zmusza klikać na loguj.
To ty sam robisz to wszystko, być może już i bezwiednie, z podprogową świadomością iż po pracy, bez " zaplecza" pozostają jedynie portale takie jak ten.
I trudno jest naprawdę, powiedzieć sobie samemu, dzisiaj nie klikam, biorę urlop, bez forum też mogę przeżyć pozostałe dni po pracy.
Tylko zawsze kwili się pytanie, z jakiej to racji, mam pozbywać się tego cholerstwa, jak i tak nudy na pudy a do "domu" daleko.
Dlaczego.

ty jestes uzalezniony zlodzieju i damskibokser o 40 kontach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
cysiek33 napisał:
Remigrant napisał:
DariuszWysocki napisał:
Dlaczego.

Zabrał głos wytrawny tropiciel nieprawości troll forumowy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1577 Postów
cysiek33
(cysiek33)
Maniak
Remigrant napisał:
cysiek33 napisał:
Remigrant napisał:
DariuszWysocki napisał:
Dlaczego.

Zabrał głos wytrawny tropiciel nieprawości troll forumowy.

odemnie to sie odpierdol dosc juz krzywdy zrobiles mojej rodzinie pasozycie

zlodziej i damski bokser
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Ostatnia wymiana zdan brzmi niczym swietna historia do programu Trudne sprawy.

Mozecie zaczac od opisania wszelkich krzywd sobie wzajemnie wyrzadzonych, kto kogo okradl i ktory jest kobieta ze go pobil damskibokser

PS. Podobno placa za wystepy w programie i cala Polska sie posmieje

// W kazdym temacie sa juz wasze przekomarzania sie wiec w koncu trzeba skomentowac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
740 Postów

(Remigrant)
Wyjadacz
cysiek33 napisał:odemnie to sie odpierdol dosc juz krzywdy zrobiles mojej rodzinie pasozycie
zlodziej i damski bokser
Ty również, daj już spokój na tym forum mojej osobie.
Jak wsza po prochach, widzisz wszędzie białe myszki.
Setny raz tobie piszę iż nie znam ciebie chory człowieku, nie znam też tego, kogo tak wulgarnie tu na forum oskarżasz i nic mi do waszej prywatnej sprzeczki. Możecie się oboje pozarzynać jak sam sugerujesz. Tylko daj mi już święty spokój.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok