Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Zabrac NAV Gnojowi bo pracuje na czarno - Norwegia

2 Posty

(dominikag181)
Wiking
w jaki sposob zaiterfeniowac jak grupa ludzi pobiera swiadczenia nav nie legalnie
Chodzi mi o to ze pracuja na czarno, nie maja dzieci a robia w banmbosza NAV
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(dominikag181)
Wiking
jbhyg
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
345 Postów
P. H.
(Lomo)
Stały Bywalec
Normalnie kablujesz. Jesteś w Norwegi to musisz się zachowywać jak uczciwy obywatel i donosić. Nie ma się czego wstydzić. Załatwić cwaniaczków.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
323 Posty
John Born
(born)
Stały Bywalec
dominikag181 napisał:
w jaki sposob zaiterfeniowac jak grupa ludzi pobiera swiadczenia nav nie legalnie

TY KONFIDENCIE J........!!!! ŻEBYM JA CIĘ DZIWKO DOPADŁ(!)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
dominikag181 napisał:

Co tu maja do tego dzieci? Czyzby osoba mająca dzieci może być na zasiłku i jednocześnie pracowacowac na czarnucha, a pozostali to już nie?

A no i żeby być sprawiedliwym to powiedz jaka szkole skończyłeś, bo twojemu nauczycielowi j.polskiego trzeba odebrać uprawnienia za to ze ciebie przepuscił do następnej klasy (o ile skończyłeś więcej niż trzy).
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
639 Postów
Josef Satan
(Satan)
Wyjadacz
Lomo napisał:
Normalnie kablujesz. Jesteś w Norwegi to musisz się zachowywać jak uczciwy obywatel i donosić. Nie ma się czego wstydzić. Załatwić cwaniaczków.

Szatanski pomysl donosic na zlodziei, zonobijcow, dzieciobijcow, mordercow i inszych odtajacych od norm spolecznych. Polaczkowo aprobuje takowe postepowanie bo zalicza sie do holoty wschodniej.
Holota polska nie rozumi ize trza tepic zle postapowanie. W Polszy raczka raczke myje i nozka nozke wspiera.
Satan polaka nie chce miec za bohatera.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok