Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Sylwia Czajka Tomasz Lysakowski agata laskowska NatP Maja . (4413 niezalogowanych)
27 Postów

(Crow)
Wiking
muciosek napisał:
Hej Mamuśki
Jestem w 35 Tygodniu ciąży, jakieś niecałe 2 tyg temu Poszłam na wizytę do lekarza (oczywiście dowiedziałam się jedynie, że mam się nie stresować i tyle - żadnego skierowania na wyniki, żadnych większych badań)
W dniu dzisiejszym otrzymałam fakturę za wizytę lekarską;/
Czy może mi któraś z Was powiedzieć o co tu chodzi?
czy za każdą wizytę u lekarza w ciąży będę musiała płacić?

Pytanie jednak nie bylo takie proste i jest tez wyrazne niezadowolenie ze nie zostala przebadana na wszelkie mozliwe i wyimaginowane choroby. Dlatego polecam kraj, w ktorym ciaze traktuje sie jako chorobe i przeprowadza wszelkie badania na kazde skiniecie "pacjenta". I po co to?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
Crow napisał:

Pytanie jednak nie bylo takie proste i jest tez wyrazne niezadowolenie ze nie zostala przebadana na wszelkie mozliwe i wyimaginowane choroby. Dlatego polecam kraj, w ktorym ciaze traktuje sie jako chorobe i przeprowadza wszelkie badania na kazde skiniecie "pacjenta". I po co to?[/quote]

to ja zapytam równie prosto: byłeś w ciąży, która była zagrożona? leżałeś plackiem pod kroplówkami i nieustannie włączonym KTG czekając i modląc się aby "donosić" dziecko do 38 tygodnia? no słucham?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
anetapolak napisał:
Crow napisał:

Pytanie jednak nie bylo takie proste i jest tez wyrazne niezadowolenie ze nie zostala przebadana na wszelkie mozliwe i wyimaginowane choroby. Dlatego polecam kraj, w ktorym ciaze traktuje sie jako chorobe i przeprowadza wszelkie badania na kazde skiniecie "pacjenta". I po co to?

to ja zapytam równie prosto: byłeś w ciąży, która była zagrożona? leżałeś plackiem pod kroplówkami i nieustannie włączonym KTG czekając i modląc się aby "donosić" dziecko do 38 tygodnia? no słucham?[/quote]

Co tam urzadzenia- to modlitwa pomogla, przeciez bog wysluchuje lezace kobiety, ktore chca donosc ciaze. W tym czasie w innym rejonie kosi tysiace glodem i chorobami. To sie nazywa '"boski plan"

Uspokojcie sie juz z tym bogiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
Optymus_anihilacja napisał:

Co tam urzadzenia- to modlitwa pomogla, przeciez bog wysluchuje lezace kobiety, ktore chca donosc ciaze. W tym czasie w innym rejonie kosi tysiace glodem i chorobami. To sie nazywa '"boski plan"

Uspokojcie sie juz z tym bogiem.[/quote]

a możesz mi pokazać, w którym miejscu mojej wypowiedzi użyłam słowa Bóg? bo coś niedowidzę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Crow napisał:

Szukasz dziury w calym.
Ja tam nie widze niezadowolenia z opieki lekarkiej, moze jedynie z rachunku.
Jedyne co kobiea napisala, ze byla u lekarza, lekarz cos tam powiedzial, a pozniej dostala rachunek, choc nie miala robionych zadnych badan, czy skierowania.
No i gdzie to niezadowolenie z opieki lekarskiej?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów

(Crow)
Wiking
Optymus_anihilacja napisał:
anetapolak napisał:
Crow napisał:

to ja zapytam równie prosto: byłeś w ciąży, która była zagrożona? leżałeś plackiem pod kroplówkami i nieustannie włączonym KTG czekając i modląc się aby "donosić" dziecko do 38 tygodnia? no słucham?

Uspokojcie sie juz z tym bogiem.[/quote]

A gdzie tu jest mowa o jakiejs zagrozonej ciazy? Skad wymyslasz te fakty? A jak chcesz wywlekac swoje problemy to idz do psychiatry.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów

(Crow)
Wiking
Elise napisał:
Crow napisał:

Szukasz dziury w calym.
Jedyne co kobiea napisala, ze byla u lekarza, lekarz cos tam powiedzial, a pozniej dostala rachunek, choc nie miala robionych zadnych badan, czy skierowania.

Hm ....... czytac tez nie umiesz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
Crow napisał:

A gdzie tu jest mowa o jakiejs zagrozonej ciazy? Skad wymyslasz te fakty? A jak chcesz wywlekac swoje problemy to idz do psychiatry.[/quote]

poczekam aż ciebie zdiagnozują
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Crow napisał:
Elise napisał:
Crow napisał:

Szukasz dziury w calym.

Hm ....... czytac tez nie umiesz

Alez odwrotnie, czytac umiem wlasnie bardzo dobrze.
Moze tylko nie doszukuje sie wszedzie jakis ukrytych podtekstow.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
504 Posty
Aneta Polak
(anetapolak)
Wyjadacz
Elise napisał:

Alez odwrotnie, czytac umiem wlasnie bardzo dobrze.
Moze tylko nie doszukuje sie wszedzie jakis ukrytych podtekstow.[/quote]

Elise, po co się tłumaczysz? kazio i tak wie lepiej, zwłaszcza w temacie ciąży wie nawet, że w Pl lekarze to durnie zwłaszcza ginekolodzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok