Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
krzysztof xxx xd Hs Agata Dymna Magdalena M... kasial1 Klaudia_Oleksiewicz (3425 niezalogowanych)
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
MamaNisi napisał:
wracaj do Pl, zarejsestruj sie jako bezrobotna i to teraz przed porodem jescze, przynajmniej za porod nie bedziesz placic....i wspolczuje, jak sie ogarniesz..pozew do sadu o alimenty i to wszystko !
powodzonka!!!!

Ciekawe po co "odgrzewa sie kotleta" sprzed 3 miesiecy?
Jak 3 miesiace temu byla w 7 miesiacu ciazy, to wedlug mojej wiedzy, na temat czasu trwania ciazy, juz urodzila
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
506 Postów
xxxxxxx. xxxxxxx.
(gagatek)
Wyjadacz
Lindemans napisał:

Ciekawe po co "odgrzewa sie kotleta" sprzed 3 miesiecy?
Jak 3 miesiace temu byla w 7 miesiacu ciazy, to wedlug mojej wiedzy, na temat czasu trwania ciazy, juz urodzila

Zadziwiasz mnie pozytywnie, czyżbyś walnęła "mózgiem" w skalniaka ups. w kamień ?.
Masz ode mnie oficjalnego plusa, chociaż robię to z największym bólem Mojego prywatnego serduszka.
Ech, starzeję się dlatego pewnie te nielogiczne odchyły ode dotychczasowej normy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Spadaj, razem ze swoim plusem
Co do Twoich odchylow, to pamietam Cie tylko, jako "odycholengo" , a twierdzisz, ze Ci sie jeszcze pogarsza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
506 Postów
xxxxxxx. xxxxxxx.
(gagatek)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
Spadaj, razem ze swoim plusem
Co do Twoich odchylow, to pamietam Cie tylko, jako "odycholengo" , a twierdzisz, ze Ci sie jeszcze pogarsza

Cóż, skoro tobie się polepsza, to wiadomym jestże, że Mi się pogarsza.
Starość nie radość !.
I na ciebie też przyjdzie kryska !.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5 Postów
Mama Nisi
(MamaNisi)
Wiking
hm...fakt to juz pewnie urodzila
Ciekawe czy ti czy w Pl?

tak czy siak: powodzonka!