Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

tacierzynski dla mamy - Norwegia

Czytali temat:
(739 niezalogowanych)
6 Postów
Gosia B
(gosiekk)
Wiking
Witam!
Czy ktoras z mam przejela urlop tacierzynski dla siebie? Jaki podawalyscie powod? Z gory dziekuje za pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
506 Postów
xxxxxxx. xxxxxxx.
(gagatek)
Wyjadacz
gosiekk napisał:Witam!
Czy ktoras z mam przejela urlop tacierzynski dla siebie? Jaki podawalyscie powod? Z gory dziekuje za pomoc
Gwoli niezdrowej ciekawości i dla potomnych.
Gdzie żeś się nasłuchała takich rewelacji, na temat przejmowania urlopu ojcowskiego przez matkę ?.
Inna sprawa to taka czy ty w ogóle wiesz, na czym ta instytucja urlopowa polega ?.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
102 Posty
iza nowak
(nowa2014)
Początkujący
nie ma mozliwosci przyjecia urlopu ojcowskiego na matke
jesli ojciec nie wezmie urlopu to on przepada
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
Gosia B
(gosiekk)
Wiking
Wiem ze jest taka mozliwosc jesli ojciec jest chory lub przebywa w szpitalu. Wiem ze jest tez punkt ktory mowi ze matka moze przejac urlop ojcowski jesli "ojciec nie ma praw do foreldrepenger" tylko nie wiem o co w tym dokladnie chodzi. Jesli ktos jest lepiej poinformowany to bede wdzieczna za odpowiedz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
102 Posty
iza nowak
(nowa2014)
Początkujący
to w tym przypadku piszesz podanie w Navie wraz z powodem dla ktorego chcesz wziasc za tate urlop, oczywiscie potrzebne beda zasiadczenia ze szpitala i fastlege oraz data przewidywana wyjscia acjenta ze szpitala
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
506 Postów
xxxxxxx. xxxxxxx.
(gagatek)
Wyjadacz
gosiekk napisał:
Wiem ze jest taka mozliwosc jesli ojciec jest chory lub przebywa w szpitalu. Wiem ze jest tez punkt ktory mowi ze matka moze przejac urlop ojcowski jesli "ojciec nie ma praw do foreldrepenger" tylko nie wiem o co w tym dokladnie chodzi. Jesli ktos jest lepiej poinformowany to bede wdzieczna za odpowiedz Cóż skoro wiesz lepiej, to jaki jest sens zawracać sobie głowę na forum, zamiast sięgnąć do źródła, czyli tego kto jest dysponentem tej formy wspomagania rodziny.
W czym masz problem by wejść na stronę NAV w odpowiednią zakładkę i poszukać odpowiedniego punktu ?.
Tylko nie pisz iż nie znasz norweskiego, angielskiego lub polskiego. Ponieważ właśnie w tych językach jest wszystko klarownie wytłumaczone.
Ba nawet są odnośniki gdzie znaleźć odpowiedni przepis prawny na podstawie którego dany punkt działa .
Natomiast jak nadal nie będziesz mogła znaleźć nurtującej ciebie odpowiedzi, to będzie to jednoznaczne z tym iż takie rewelacje, to można jedynie znaleźć przy stole gdzie króluje butelka z wódką.
Jak to jasta pisze ciepła wódka i na zagrychę śmierdzące kiszone ogórki.
Owocnego poszukiwania złotego runa, oraz logicznego studiowania przepisów.
To tyle z mojej strony.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok