Witam wszystkie mamusie Mieszkam na Sinsen, mam 30 lat i doświadczenie w opiece nad dziećmi w przedziale wiekowym 6 msc - 5 lat. Bardzo chętnie popilnuje bąbelki u siebie w domku, dwójka, max trojka dzieci. Mam bardzo blisko do parku wiec mogłabym zapewnić dzieciaczkom częste spacery, huśtawka jest dosłownie za oknem jestem kontaktowa, odpowiedzialna i kreatywna. Potrafię zorganizować czas dzieciom będąc z nimi rownież w domku, mysle tez, ze w grupie dzieciom łatwiej nawet niejadek nagle zaczyna jeść, bo przecież skoro kolega i koleżanka zajada sie jajeczkiem to i ja nie moge być gorszy hehe. nie boje sie opieki rownież nad dzieckiem chorym, potrafię udzielić pierwszej pomocy jeśli jest taka potrzeba, nie pale. W Polsce popołudniami opiekowałam sie dziećmi jako wolontariuszka, w świetlicy, zajmowałam sie rownież niemowletami. długo by pisać. moge zając sie babelkiem w weekendy, czy tez wieczorami, kiedy rodzice planują romantyczny wieczór we dwoje, stawka do dogadania, realna moge tez dojeżdżać do dziecka. wiecej informacji udzielę na priv. pozdrawiam i czekam na wiadomości bardzo chętnie udzielę odpowiedzi na wszelkie pytania.