Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1114 niezalogowanych)
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Majka90 jestem tak bardzo zazdrosna az poznalam ja z tej zazdrosci z inna mamusia z dzieciaczkiem w podobnym wieku I nie wspomne,ze sama jej ten pomysl z tej zazdrosci podsunelam Pytasz skad wiem,ze dzieci innych mam z tamtego watku sa za male-otoz stad,ze rozmawialam z Ania na ten temat i wiem w jakim wieku szuka dzieciaczkow do zabaw z jej synkiem Nie wiesz to sie nie udzielaj i nie psuj Ani watku jak napisala ANDZIAOSLO
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
mamusie z dzieciaczkami chętne na wspólne spacerki!
Ania nie pisze ze szuka dzieciakow do zabawy z synkiem ,ale mysle ze pozwolmy dziewczynie samej dokonac wyboru z kim ma sie spotykac ,chyba jest na tyle dorosla ze nie potrzebuje adwokatow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Nie skomentuje tego bo nie warto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
NANA76 napisał:
Nie skomentuje tego bo nie warto
Nie musisz komentowac ,wolnosc slowa,nie psuj dziewczynie watku i daj mi sie wypowiedziec a nie szukasz zaczepki i prowokujesz .Ja pisze do Anuli a nie do Ciebie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
Patrz nana nawet tu probuja zrobic balagan czepiajac sie bez powodu Forum dla mam im juz nie wystarczy Powtarzam po raz kolejny ze jestescie zalosne i szkoda watku dziewczyny bo sie czepilyscie wypowiedzi nany bez powodu oby miec tylko z tego frajdeJestescie chore!!!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
34 Posty
Sara b
(Niewidzialna34)
Nowicjusz
Aniu mam fajna sasiadke z super chlopczykiem i ma ponad roczek ale nie wiem dokladnie ile i spytam czy mialaby ochote sie z toba poznac bo widuje ja czasami na samotnych spacerkach
Jutro z nia pogadam i jakby co to ci na priv napisze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów
(majka90)
Wiking
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
A czemoz ma byc zazdrosna co?Chyba napisala,ze wrecz jej pomaga i poznaje ja z innymi mamusiamiA czepiasz sie nawet tego,ze nana bronila na wspomnianym przez ciebie watku WASZE DUPY choc widac zywcem,ze nie bylyscie tego warte wiec nie lacz watkow nie majacych ze soba nic wspolnego Zywcem widac majka90 ze jestes jedna z mamusiek z forum Pytanie tylko ktora Pyskata mamusia zalozyla nowy tajemniczy profil i sledzi by dogryzac Ale dziecinada Jestes chyba ta ktora najbardziej d...zal sciska ze jest juz spokoj i nie moze sobie porobic afery wiec depcze nanie po pietach by jej ublizac Witaj poziomie POLKI75 Zalosne
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty

(anulka86)
Nowicjusz
Dziękuje Dziewczyny myślalam ze jednak kogoś znajde do wspolnych kontaktów i zabaw dla Mojego syna ale czytając te wasze kłotnie i dogryzliwe słowa..TO CHYBA ZADNA SIE NIE ZNAJDZIE . Jesli jest jeszcze jakas Mamusia chętna ze swoim dzeckiem co bylaby zaintersowana moją inf.prosze pisac na priv.;* POZDRAWIAM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok