Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(3509 niezalogowanych)
232 Posty
ayot adot
(123456a)
Stały Bywalec
wiem... ja zdniowek przeszlam na noce ,bo maly niedostal przedszkola a exik pracowal tez w zmianach.
Super z malymi dziecmi! sa fajne ale bez rodziny do pomocy? to tylko facet moze powiedziec ze latwo, sobie poradzic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
ansz75 napisał:
no dobra... jak nalegacie... to sobie przypominam ,ze napoczatku bylo fajnieAle slyszalam ze faceci maja lepsze odczucia tez bym chcial sobie sprobowac tzn. nie oto chodzi ze chcialabym seksu z kobita...

Kobiety mogą mieć nawet lepsze doznania niż mężczyźni!!!! I nie na początku, a z latami U mnie po drugiej ciąży był przełom, a po trzeciej odlot! Nie wiedziałam, że u kobiety takie rzeczy są możliwe! W szczegóły nie będę się tu zagłębiać, ale powiem, że kluczem jest totalne odblokowanie się w łóżku (lub gdziekolwiek indziej ) pozwolenie sobie na dużo, totalna szczerość i otwarcie na partnera! Dla mnie w seksie nie ma tematów tabu, nie ma blokady i dzieją się cuda!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
gama28 napisał:
ansz75 napisał:
no dobra... jak nalegacie... to sobie przypominam ,ze napoczatku bylo fajnieAle slyszalam ze faceci maja lepsze odczucia tez bym chcial sobie sprobowac tzn. nie oto chodzi ze chcialabym seksu z kobita...

Kobiety mogą mieć nawet lepsze doznania niż mężczyźni!!!! I nie na początku, a z latami U mnie po drugiej ciąży był przełom, a po trzeciej odlot! Nie wiedziałam, że u kobiety takie rzeczy są możliwe! W szczegóły nie będę się tu zagłębiać, ale powiem, że kluczem jest totalne odblokowanie się w łóżku (lub gdziekolwiek indziej ) pozwolenie sobie na dużo, totalna szczerość i otwarcie na partnera! Dla mnie w seksie nie ma tematów tabu, nie ma blokady i dzieją się cuda!

dzięki gama28 ,że to napisałaś ansz75 bo ja nie byłam taka odważna
ansz75 my potrafimy mieć wielokrotne a dobry w tym facet potrafi tego dokonać
więc wszystko przed tobą dobrze że go po goniłaś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
gama28 napisał:
ansz75 napisał:

Gama, przyjezdzaj do mnie!!! Wiesz... ty mi sie podobasz, mam nadzieje, ze ja tobie rowniez
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
Z wzajemnoscia Hilton!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Jeszcze tylko kamerzysta i bedzie "kochaj i tancz II"
Masz znajomosci wsrod kamerzystow? Bo ja nie, ale podobno maryjanek ma jakichs fajnych kolegow, to jeden ewentualnie potrzyma iPhona
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:
Jeszcze tylko kamerzysta i bedzie "kochaj i tancz II"
Masz znajomosci wsrod kamerzystow? Bo ja nie, ale podobno maryjanek ma jakichs fajnych kolegow, to jeden ewentualnie potrzyma iPhona

Oj ten Twój Nowy Związek zaczyna Ciebie Deprawować Hiltonówno ...Oj ...niedobrze ...niedobrze ...
Trójkątów Się Zachciewa ... , przecież przestałaś palić fajki , to już dobel Masz ...!? , a może Ja źle wróżę ...?! .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
gama28 napisał:
ansz75 napisał:

czyżby wreszcie prawdziwa gama zaczęła wychodzić z kokona
jednak prawdą jest ......że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło(czy coś koło tego)
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
A co ma elegancki i dobry seks wspolnego z fajkami? Ze "po" fajnie jest zapalic?
Gabrielu, mnie sie juz nie da zdeprawowac.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Hilton napisał:
A co ma elegancki i dobry seks wspolnego z fajkami? Ze "po" fajnie jest zapalic?
Gabrielu, mnie sie juz nie da zdeprawowac.

Tak też i mniemałem , bo strach by Mi było , wpraszać się na ten wymarzony / a nie jedzony / BIGOSsss ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok