Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(3392 niezalogowanych)
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
Jasna napisał:
dostaję białej gorączki jak słysze komentarze panów ze kobity to darmozjady i zasadniczo symulują i robią wszystko by nie pracować.
eee tam
białej gorączki to można dostać jak się postów Młodych Mam poczyta
jak to im nudno i markotnie w tej Norge

..to nie czytaj

...mamo??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
jasna-jak zwykle wszystkie rozumki pod zardzewiala czuprynka..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
232 Posty
ayot adot
(123456a)
Stały Bywalec
Wiecie co? moze sie poprostu zamienmy?
My pojdziemy na traktory a wy zajmiecie sie domem, dziecmi i nami Tylko uprzedzam , ze ja potrafie grzebac w talerzu i krecic nosem
ale, ale - dzieci tez mozecie za nas rodzic , i menstruacje i menopauze przechodzic, i brak fizycznych doznan podczas seksu i te bole glowy , wachania hormonow tez z checia odstapie
PS. czytam "historie" to niezapomnijcie kupic , bo po robocie musze przeciez odreagowac
to co ? zamiana?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
ansz75 napisał:
My pojdziemy na traktory a wy zajmiecie sie domem, dziecmi i nami Tylko uprzedzam , ze ja potrafie grzebac w talerzu i krecic nosem
ale, ale - dzieci tez mozecie za nas rodzic , i menstruacje i menopauze przechodzic, i brak fizycznych doznan podczas seksu i te bole glowy , wachania hormonow tez z checia odstapie
PS. czytam "historie" to niezapomnijcie kupic , bo po robocie musze przeciez odreagowac
to co ? zamiana?

cyt.i brak fizycznych doznan podczas seksu

ojej kochana ty miałaś serio trudny przypadek powiedz mi tak z ciekawości czy wierzysz chociaż że może byc lepiej i że mozesz miec doznania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
lizzi napisał:
ansz75 napisał:
to co ? zamiana?

ojej kochana ty miałaś serio trudny przypadek powiedz mi tak z ciekawości czy wierzysz chociaż że może byc lepiej i że mozesz miec doznania

ja tam bym się nie zamieniła no wyobrazcie sobie np mnie wstaje o 5 rano -wsiadam w samochód-jadę 50 km potem ok 6 km pod górę idę by mojemu Kotkowi nazbierać borowików bo uwielbia ojjj nie nie wolę być z drugiej strony i w tym czasie grzecznie gotowac obiadek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
232 Posty
ayot adot
(123456a)
Stały Bywalec
Oj , ale ty jestes wyjatek Ja tez facetem nie chce byc
Ta propozycja jest dla panow, bo widze ze uwazaja ze baby maja lepiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2840 Postów
iksiński igrek
(retier1)
Maniak
lizzi napisał:
ansz75 napisał:
to co ? zamiana?

miała miała.....tylko już o nich zapomniała
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
232 Posty
ayot adot
(123456a)
Stały Bywalec
no dobra... jak nalegacie... to sobie przypominam ,ze napoczatku bylo fajnieAle slyszalam ze faceci maja lepsze odczucia tez bym chcial sobie sprobowac tzn. nie oto chodzi ze chcialabym seksu z kobita...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
ansz75 napisał:
Oj , ale ty jestes wyjatek Ja tez facetem nie chce byc
Ta propozycja jest dla panow, bo widze ze uwazaja ze baby maja lepiej

a no tak zależy jak leży ogólnie mamy etapy gdzie jest jednym słowem prz.....e i tu zaliczamy urodzenie dziecka i powrót do pracy przekichane ja by zaoszczędzić nie brałam opiekunki wzięłam 2 zmiany wtedy to miałam przekichane pracując na etacie 8 godz pracy powrót 22.00 karmienie piersią więc pobudki co 2 godz a pamietam i całe noce bo dziecko w nocy bawic się chciało rano 5 pobudka sprzątanie gotowanie i znowu 2 zmiana z mężem w drzwiach dziecko sobie przekazywaliśmy ufffff było minęło
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
ansz75 napisał:
no dobra... jak nalegacie... to sobie przypominam ,ze napoczatku bylo fajnieAle slyszalam ze faceci maja lepsze odczucia tez bym chcial sobie sprobowac tzn. nie oto chodzi ze chcialabym seksu z kobita...

coś mi się wydaje ,że wiele przed tobą
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok