Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Łukasz K (1673 niezalogowanych)
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Alez z Ciebie brzydal cham i prymityw...brrrrr....A wiadomosci na priv to prywatne teksty i nie ujawnia sie ich innym...Zal mi Ciebie meski szowinisto
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
Wera1517 podpisuje sie pod tym
Tacy jak on znani sa tu na portalu z chamstwa,czepiania sie,debilnych wypowiedzi i karmia sie nerwami innych...Zaburzenie psychiczne sie tu klania
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
ANDZIAOSLO napisał:
Alez z Ciebie brzydal cham i prymityw...brrrrr....A wiadomosci na priv to prywatne teksty i nie ujawnia sie ich innym...Zal mi Ciebie meski szowinisto

ANDZIAOSLO niestety ale sledzac posty tego uzytkownika to wychodzi ze nie my mlode mamuski jestesmy egoistyczne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Magdalena Adamczyk
(ANDZIAOSLO)
Początkujący
brzydal napisał:
[quote]...o

czym ty mowisz

zle wspomnienie ?!

ja mowie o terazniejszosci,a to forum jest

jej odzwierciedleniem.czytajac uwaznie mozna

dojsc tylko do 1dnego wniosku - nie ma bardziej nietolerancyjnych

(szowinistycznych) uprzedzonych,zaklamanych itepe,itede...osob niz mlode mamuski

UBLIZASZ WSZYSTKIM MAMA NA TYM PORTALU:angry:
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...po

1 primo: to ja zalozylem ten watek

i bylo na nim zdjecie moich 2 corek
(usunalem je z powodu totalnego pedofilstwa w sieci)

2 primo: nie jest kwestia kto ile ma dzieci i jak je karmi
kwestia jest natomiast,sposob podejscia forumowych,mlodych
matek do faktu macierzystwa,ktore przejawia sie tym,ze dziecko jest wlasnoscia mamuski

3 primo: wszystko inne jak powyzej...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
O raju alez sie porobilo...Brzydal jest znany ze swojego chamstwa i chyba go to kreci Wyobrazam sobie co robi w zaciszu domowym czytajac to co mu odpisuja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów

(POLKA75)
Początkujący
Najlepiej kobietki go zignorowac a nie bedzie mial powodu by nas zaczepiac i ublizac nam kobietom
Od tej pory ignorujmy go i juz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
Hmm to jestes nie wiem czy mlodym aler egoistycznym tatuskiem ktory zaklada watek TYŁKO~dla facetow a co z nami mamami?

A odnoszac sie np do mojego dziecka to powiem tak: w akcie urodzenia nie mam zapisanego na wlasnosc matki, widnieje tam tez ojciec i nie wiem jak inni ale ja moge powiedziec ze jestem wdzieczna swojemu mezowi za pomoc w opiece nad coreczka, i w domu ale wiem ze on by nie wszedl na forum i nie rozmawialby o niej publicznie nie dzielilby sie radami z innymi niestety ale mezczyzni sa mniej wylewni od kobiet.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...dobrze

ze nie musze sobie

wyobrazac co ty robisz,polka75

w domowym zaciszu.szczegolnie kiedy ogladasz,zdjecia malych dzieci...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
510 Postów
Iska |
(iglaczek)
Wyjadacz
POLKA75 napisał:
Najlepiej kobietki go zignorowac a nie bedzie mial powodu by nas zaczepiac i ublizac nam kobietom
Od tej pory ignorujmy go i juz

Jestem za ja nawet sie na niego nie wkurzam. Szkoda takich poprostu. Pewnie w rzeczywistosci jest mniej chamski ale przez ekran to mozna wszystko wcisnac ludziom i ublizyc, ale niestety, to tylko swiadczy o nim.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok