Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(2277 niezalogowanych)
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Heh wiesz aguss jak u mnie z czasem ale wszystko przed nami jeszcze cie tam zabiore napewno
Park botaniczny tez jest piekny tylko trzeba jeszcze chyba troszke poczekac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
No w tej kawiarence to zawsze pełno mam widuję to jest jakieś 500m ode mnie
rzeczywiście jest tam też miejsce do przewijania i sklepów dużo
mam na imię Anita ale upiększaniem się nie zajmuję. A na spacerek pójdę z wami ale może po porodzie bo teraz już mi ciężko się ruszać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Acha czyli zbieg okolicznosci z imieniem Anita i ze jest w ciazy Tzn ze jest jeszcze jedna ktora zajmuje sie kosmetyka .Przepraszam
Ale jak urodzisz to na wiosenny spacerek sie wybierzemy
To prawda w kawiarenkach jest zawsze pelno mam z wozeczkami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
No mi został miesiąc jeszcze ale puchnę i ciężko mi strasznie no i się męczę teraz to tylko autem wszędzie ale jak byście się na Storo umawiały to mogę wpaść na chwilę do tej kawiarni
a ty gdzieś blisko mieszkasz że na storo często bywasz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Andzelka mieszkasz na skullerud a ja na ekeberg czyli po drodze jadac z centrum jesli jezdzisz 70 a jak 74 Mortenstrud to jeszcze blizej bo przejezdza obok mojego domu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
109 Postów
Aga Jas
(Kakariki)
Początkujący
Mi dojazd na storo zajmuje 30 minut ,a najbardziej wole tam jezdzic gdyz jest to miejsce najbardziej dostosowane dla mam i maluszkow
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
265 Postów

(spóźnieni3)
Stały Bywalec
ja też często jestem na storo z mężem na zakupach chociaż tam to już każdy sklep znam jak własną kieszeń... w sumie to fajnie. Na pewno się kiedyś umówimy na storo
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
no to ja czekam na zaproszenie bo ja tam nigdy nie bylam tylko mniej wiecej wiem gdzie to
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
37 Postów

(weronikam)
Nowicjusz
No to bardzo się cieszymy że 15 Wam pasuje w takim razie może napiszcie gdzie się umówimy Ja jeszcze aż tak bardzo się nie odnajduje w Oslo więc nie znam żadnych miejsc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
hejo to kiedy sie spotykamy o tej 15
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok