Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Sprzedam ciuszki rozm. 56 - Norwegia

Czytali temat:
(355 niezalogowanych)
45 Postów

(JusCep)
Nowicjusz
Witam jak w tytule mam do sprzedania ciuszki dla dziewczynki rozm.56.
Cena całego zestawu to 800 nok - sądzę iż nie jest to wygurowana cena.
Zestaw składa się z 51 szt. ciuszków:
-piżamki 3 szt.
-pajacyki 4 szt.
-kombinezony 2 szt.
-czapeczki 4 szt.
-spodnie 3 szt.
-bluzeczki 3 szt.
-śpioszki 3szt.
-śpioszki + kaftaniki (komplet) 5 szt.
-skarpetki 6 par
-skarpetko-buciki 4 szt.
-body 10 szt.
-dresik
-sukienka
-kurtka (ciepła bluza)
Zainteresowanych proszę o kontakt na priv lub na gg 36209791 zdjęcia ciuszków prześle e-mailem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
A ja ubranka od narodzin do roczku oddaje za darmo...tylko za ciazowe prosilam przyslowiowa zlotowke.
Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
31 Postów

(matyna)
Nowicjusz
brawo magdalena tak trzymac ja tez daje za darmo kolezance lub tam komus i ja tez dostalam od kolezanek za darmo ciuszki chodak lozeczko nawet wozek prawie wszystko trzeba se w koncu pomagac pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

(JusCep)
Nowicjusz
no to miałaś szczęście ja wszystko kupowałam sama.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Ja tez duzo kupowalam sama i tak jak poprzedniczka wyzej oddaje lozeczko, fotelik samochodowy, lezaczek fisher price i ubranka....
gdybym miala podliczyc za kazdy rozmiar ubranek po 800nok...a czym dziecko starsze tym wiecej tych ubran jest to bym fajnie zarobila na tym...ale taka nie jestem, po prostu nie potrafie.

Na szczescie mam juz komu oddac, bo wczesniej nie mialam, to w planie mialam dom dziecka w PL.

Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
45 Postów

(JusCep)
Nowicjusz
Nieaktualne !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(mooimeisie)
Wiking
Fajnie ze taka chojna jestes! Ale w sprzedazy ubranek za grosze nie ma nic zlego. Jezeli ktos wydal kilka tys nokow a teraz sprzedaje po 10 nok za sztuke to jaki to zarobek? Ja tez uzywane daje dalej jesli sie jeszcze nadaja ale "szmat" bo za darmo to bym nie chciala i wiele mam tez nie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok