Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Pytanie o cenę za malowanie - Norwegia

4 Posty
Dawid xyz
(Dawid B)
Wiking
Witam serdecznie,
mam ogromną prośbę do osób znających temat: Jak wygląda obecnie cennik ( sama robocizna ) za pomalowanie w środku budynku metra kw. powierzchni (mycie+dwie/trzy warstwy)?? Powierzchnia do malowania ponad 1000m kw. Będę Państwu bardzo wdzięczny za informację.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Dawid B napisał:
Witam serdecznie,
mam ogromną prośbę do osób znających temat: Jak wygląda obecnie cennik ( sama robocizna ) za pomalowanie w środku budynku metra kw. powierzchni (mycie+dwie/trzy warstwy)?? Powierzchnia do malowania ponad 1000m kw. Będę Państwu bardzo wdzięczny za informację.
Pozdrawiam

Moze napisz jaki rodzaj powierzchni, to szybciej ci ktos pomoze. Mur, gipsy, panele. stryja. Czy malujesz tylko sciany czy rowniez sufit. Ile kolorow, czy trzeba przykrywac itd. Wszystko jest istotne. Nasz szef wszystko bierze pod uwag. Sam sie tym interesuje, jednak mam jedynie szczatkowe informacje wiec nie pomoge.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Dawid B napisał:
Witam serdecznie,
Pozdrawiam

www.mojanorwegia.pl/index.php?option=com_fireboard&Itemid=179&func=view&catid=4&id=73247

www.mojanorwegia.pl/forum/view/4/praca%2...hlowanie.html#179584

jest tu na forum WYSZUKIWARKA TEMATOW!!!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Yatsek napisał:
Dawid B napisał:
Witam serdecznie,
Pozdrawiam

www.mojanorwegia.pl/index.php?option=com_fireboard&Itemid=179&func=view&catid=4&id=73247

www.mojanorwegia.pl/forum/view/4/praca%2...hlowanie.html#179584

jest tu na forum WYSZUKIWARKA TEMATOW!!!!!!

Ja tam nic o cenach malowania nie znalazlem. Jest cos o szpachlowaniu .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Dawid xyz
(Dawid B)
Wiking
Masz rację, wszystko jest istotne.
Powierzchnia wszędzie to tapeta natryskowa. Dwa kolory do pomalowania: ściany jednym, sufity drugim, więc będzie trochę odcinania. Podłoga, okna, drzwi do przykrycia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Dawid xyz
(Dawid B)
Wiking
Metraż +/- :
950 m kw. ściany
450 m kw. sufity
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Dawid xyz
(Dawid B)
Wiking
Ponawiam serdeczną prośbę o pomoc w tym temacie...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok