Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Artykuły elektroniczne. - Norwegia

Czytali temat:
Marcin STV (1987 niezalogowanych)
3511 Postów

(sih87)
Maniak
Jak w temacie. Gdzie można nabyć rezystory, kondensatory i inne części elektroniczne? Ktoś wie?
Najlepiej w okolicach Stavanger.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
sih87 napisał:
Jak w temacie. Gdzie można nabyć rezystory, kondensatory i inne części elektroniczne? Ktoś wie?

Napisz prywatną wiadomość do Pana ... AdamAleksanderNowak (79.160.109.36)
On jest taki uczynny i otwarty na Rodaków .

---
Ba nawet przebywacie niedaleko siebie . ponieważ Wasza lokalizacyjna antena internetowa mieści się w tym samym miejscu .ISP of this IP [?]: University of Stavanger.
---
WIEM ... , jest to złośliwość z Mojej strony ... jednak taka bezinteresowna , jedynie by rozluźnić zaistniałe napięcie .
---
Co zaś do Twojego zapytania . Trudno będzie z takimi specyficznymi podzespołami .
Może Koledzy z Uczelni z podobnym Hobby pomogą .
---
Mój znajomy elektronik , nawiązał znajomości z serwisem gwarancyjnym ...Elkjøp... i tam zaopatruje się części
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Gabriel... nowe hobby?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(sih87)
Maniak
gabriel napisał:
sih87 napisał:

---
Ba nawet przebywacie niedaleko siebie . ponieważ Wasza lokalizacyjna antena internetowa mieści się w tym samym miejscu .ISP of this IP [?]: University of Stavanger.
---
WIEM ... , jest to złośliwość z Mojej strony ... jednak taka bezinteresowna , jedynie by rozluźnić zaistniałe napięcie .
---
Co zaś do Twojego zapytania . Trudno będzie z takimi specyficznymi podzespołami .
Może Koledzy z Uczelni z podobnym Hobby pomogą .
---
Mój znajomy elektronik , nawiązał znajomości z serwisem gwarancyjnym ...Elkjøp... i tam zaopatruje się części

Dzięki za małą inwigilację Teraz każdy będzie wiedzieć gdzie pracuję
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
sih87 napisał:Dzięki za małą inwigilację Teraz każdy będzie wiedzieć gdzie pracuję
SAM napisałeś iż masz pracę Naukowca .../ czyżbyś się tego wstydził!?/.
---
Ponadto to żadna Inwigilacja , ponieważ od jakiegoś czasu , każdy na Tym Forum , ma zaznaczone oficjalne ... IP ...
---
I wszystko zależy z jakich łączy korzysta .
---
- Jeżeli Ja korzystam z łącza kablowego ... IP ...wskazuje Moją Wieś i Urząd Gminy , gdzie mieści się Przekaźnik satelitarny .
- Jeżeli natomiast korzystam z Internetu bezprzewodowego , to w Moim przypadku taka antena mieści się w OSLO ... pomimo tego , że nadal jestem w Mojej Wiosce ...

---
---

@Jasna ... nie trzeba być takim wykształciuchem ...wycieruchem jak ty , by potrafić korzystać z dobra współczesnej nauki komunikacyjnej .
---
OD zawsze ,garnąłem się z przyjemnością do Nowych Technologi ,nie tylko w komunikacji internetowej .
Taki juże jesdem ...
ECH ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(sih87)
Maniak
gabriel napisał:
sih87 napisał:Dzięki za małą inwigilację Teraz każdy będzie wiedzieć gdzie pracuję
SAM napisałeś iż masz pracę Naukowca .../ czyżbyś się tego wstydził!?/.
---
Ponadto to żadna Inwigilacja , ponieważ od jakiegoś czasu , każdy na Tym Forum , ma zaznaczone oficjalne ... IP ...
---
I wszystko zależy z jakich łączy korzysta .
---
- Jeżeli Ja korzystam z łącza kablowego ... IP ...wskazuje Moją Wieś i Urząd Gminy , gdzie mieści się Przekaźnik satelitarny .
- Jeżeli natomiast korzystam z Internetu bezprzewodowego , to w Moim przypadku taka antena mieści się w OSLO ... pomimo tego , że nadal jestem w Mojej Wiosce ...

---
---

@Jasna ... nie trzeba być takim wykształciuchem ...wycieruchem jak ty , by potrafić korzystać z dobra współczesnej nauki komunikacyjnej .
---
OD zawsze ,garnąłem się z przyjemnością do Nowych Technologi ,nie tylko w komunikacji internetowej .
Taki juże jesdem ...
ECH ...

nie, nie wstydzę się.

Jakoś nigdy nie garnąłem się do tego, aby sprawdzać kto skąd pisze i do jakiej sieci loguje się jego komputer.

Ot taki brak wścibskości i ciekawości co ten drugi robi po drugiej stronie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
47 Postów
Nowicjusz
ja zaopatruje sie tutaj www.elfaelektronikk.no/elfa3~no_no/elfa/init.do?toc=0
troszke drozej ,jakosc bardzo dobra
Pozdr.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
186 Postów
Mateusz Okoń
(kuurc)
Stały Bywalec
Chciałbyś nauczyć się jezyka NORWESKIEGO przy minimalnym wysiłku? Nie masz czasu ani pieniędzy na drogie kursy językowe?
Lubisz słuchać czegoś w samochodzie, domu, tramwaju, autobusie?
Przygotowujesz się DO, rozmowy o pracę, egzaminu lub po prostu chcesz się w końcu dogadać z kimś na wakacjach?
allegro.pl/kurs-jezyka-norweskiego-1000-...tow-i2725811196.html
Polecam bo mi NAPRAWDE POMÓGŁ!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(sih87)
Maniak
Mareko napisał:
ja zaopatruje sie tutaj www.elfaelektronikk.no/elfa3~no_no/elfa/init.do?toc=0
troszke drozej ,jakosc bardzo dobra
Pozdr.

Ogromne dzięki!!!
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
164 Posty

(AdamAleksanderNowak)
Stały Bywalec
gabriel napisał:

---

Dziękuję za docenianie (nawet jak moderowałem forum w PL, słałem warny i bany psychopatycznym trolom to nie zdarzyło się jeszcze aby ktoś mi IP sprawdzał a tym bardziej nadajnik) Pozdrawiam jeszcze raz i szczerze dziękuję za osobiste zainteresowanie.
Ojcze Gabrielu poprawiłeś mi humor jak mało kto

Ps. Sih87 wybacz mi te prywatne wynurzenia, ale poniekąd zostałem wywołany do odpowiedzi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok