Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Do uzytkownikow konsoli xbox - Norwegia

Czytali temat:
Michał Tokarski TomekL (934 niezalogowanych)
101 Postów
Zekke Zekke
(Karla)
Początkujący
Witam
Czy ktorys z uzytkownikow konsoli xbox mial problemy z dodaniem punktow microsoft points ze zdrapki zakupionej w sklepie? probowalam na wszystkie sposoby i niestety nic z tego.Ktos mial podobne problemy?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
hej moj maz ostatnio dodawal te punkty...cos na poczatku mu nie poszlo, ale wpisal jeszcze raz i bylo ok
a Ty jak wpisujesz ten kod to co sie wyswietla?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
101 Postów
Zekke Zekke
(Karla)
Początkujący
wyswietla ze wprowadzony kod jest nieprawidlowy. kupilam kolejne kody w roznych sklepach i ze wszystkimi to samo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
Wiesz moj maz tez mial problem, ale kupil zdrapke, aby wykupic konto gold....jakos mu sie udalo, a z punktami to ja moge sie zapytac jego jak wroci z pracy jak on tam wpisal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
wiesz co powinny dzialac te kody .... musza byc dobrze przepisane hmmm, bo nie ma innej opcji zeby nie dzialaly
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
101 Postów
Zekke Zekke
(Karla)
Początkujący
Kody sa spisane prawidlowo jestem pewna . Slyszalam ze jest problem z punktami microsoft zakupionymi na europe a konsole mamy zarejesterowana na USA , i byc moze to koliduje . Czy twoj maz rejestrowal swoja konsole na europe czy na usa?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Nie będą działać, punkty są tylko na europejskie konta... utwórz gamertag na Europę i doładuj.

Nie lepiej i taniej kupować punkty w necie???? dużo taniej..

allegro.pl/4000-microsoft-points-xbox-li...4-7-i2668981089.html

Ja tu kupuję i jest szybciej niż wyjść do sklepu...

albo tu

www.amazon.com/Xbox-360-LIVE-1600-Points/dp/B000B9RI14
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
158 Postów
Genowefa Pigwa
(GenowefaPi)
Stały Bywalec
YYY wiesz ja się nie znam hehe, ale u mojego punkty dzialaja i to pewnie jest tak jak kolega Joseph napisal ale zapytam jeszcze meza

a co do zkaupu punktow to rzeczywsicie nie oplaca sie tu kupowac....tak samo wykupywać konta gold
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok