Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Windows 8 PRO - podłączanie do domeny - Norwegia

Czytali temat:
(1177 niezalogowanych)
159 Postów
Johnny Walker
(Moroklumpen)
Stały Bywalec
Witam!
Windows 8 PRO, podobnie jak obecnie Windows 7 Ultimate będzie posiadał funkcję "podłączania do domeny". Czy ktoś mógłby mi w prostych słowach wytłumaczyć na czym to polega?
Z góry dziękuję.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-8  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Moroklumpen napisał:
Witam!
Windows 8 PRO, podobnie jak obecnie Windows 7 Ultimate będzie posiadał funkcję "podłączania do domeny". Czy ktoś mógłby mi w prostych słowach wytłumaczyć na czym to polega?
Z góry dziękuję.

maly offtop.... poczekaj az przetestuja te 8 wersje... no, chyba ze masz stalowe nerwy.... ja przez viste roztrzaskalem toshibe i zrobilem z niej puzzle....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Johnny Walker
(Moroklumpen)
Stały Bywalec
Yatsek napisał:
Moroklumpen napisał:
Witam!
Z góry dziękuję.

maly offtop.... poczekaj az przetestuja te 8 wersje... no, chyba ze masz stalowe nerwy.... ja przez viste roztrzaskalem toshibe i zrobilem z niej puzzle....

Śmigam na Windows 8 od kiedy został udostępniony do testowania. Na początku byłem sceptycznie nastawiony ze względu na niektóre nowości ale po zainstalowaniu stwierdziłem, że nie jest tak źle i można się przyzwyczaić. Wywaliłem Windows 7 całkowicie z kompa. Podstawową zaletą W8 jak dla mnie jest bardzo krótki czas uruchamiania się systemu.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok