Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Problem z instalacją gazową -sekwencja szukam mech - Norwegia

Czytali temat:
(628 niezalogowanych)
22 Posty
Sylwia -
(mika8881)
Wiking
Witam, szukam kogoś z rejonu Drammen, Asker , Lier , kto zna się na instalacji gazowej w samochodach , problem dotyczy Hyundaia Coupe 2004 r. ,1.6 , z założoną sekwencją , od jakiegoś czasu ten przełącznik od gazu sam się wyłancza sygnalizując że gaz się skończył jednak w rzeczywistości zbiornik jest pełny lub przynajmniej jest pół butli (potem sam się już nie włączy) . Do tego świeci się kontrolka od silnika nie wiem czy to ma jakieś powiązanie . Jeśli ktoś był by w stanie mi pomóc i się na tym zna proszę o kontakt sylwia77.88@tlen.pl
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
malgorzata dzikowska
(krzysztof42)
Wiking
polecam warsztat w Sem,kontakt Robert tlf.45141040
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Janusz Dereń
(YaSIu)
Wiking
mika8881 napisał:
Witam, szukam kogoś z rejonu Drammen, Asker , Lier , kto zna się na instalacji gazowej w samochodach , problem dotyczy Hyundaia Coupe 2004 r. ,1.6 , z założoną sekwencją , od jakiegoś czasu ten przełącznik od gazu sam się wyłancza sygnalizując że gaz się skończył jednak w rzeczywistości zbiornik jest pełny lub przynajmniej jest pół butli (potem sam się już nie włączy) . Do tego świeci się kontrolka od silnika nie wiem czy to ma jakieś powiązanie . Jeśli ktoś był by w stanie mi pomóc i się na tym zna proszę o kontakt sylwia77.88@tlen.pl
Mika napisz jeszcze jaką masz tam sekwencję założoną, ile ma lat i kiedy miałaś ostatni przegląg LPG??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok