Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
slovian slovian Paweł Józwik (3124 niezalogowanych)
4101 Postów
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
na czworaka przez 100 godzin dziennie..... buahahahahahaha

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Tak wlasnie niech podpierdalaja nowi UBecy i lepiej sluza Stoltenbergowi niz jego norski socjalisci

I tak niczego niezmienia bo rynek wymusi na socjalistach zmiane prawa i bedzie juz niebawem legalnie mozna za grosze ludzi zatrudniac. Niech jeszcze do Unii wprowadza Turcje i Ukraine a potem Rosje i juz bedzie tak jak ma byc kapitalizm powroci, bo socjalizm na dluzsza mete nie ma prawa bytu.

Robotnik fizyczny to nic czego by nie mozna zastapic chinczykiem, liczy sie kapital i skuteczne nim operowanie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Tak wlasnie niech podpierdalaja nowi UBecy i lepiej sluza Stoltenbergowi niz jego norski socjalisci

I tak niczego niezmienia bo rynek wymusi na socjalistach zmiane prawa i bedzie juz niebawem legalnie mozna za grosze ludzi zatrudniac. Niech jeszcze do Unii wprowadza Turcje i Ukraine a potem Rosje i juz bedzie tak jak ma byc kapitalizm powroci, bo socjalizm na dluzsza mete nie ma prawa bytu.

Robotnik fizyczny to nic czego by nie mozna zastapic chinczykiem, liczy sie kapital i skuteczne nim operowanie

No chu. Poświęceń sie i pojadę go łapie
Mam tylko 800km
Ciekawe jak bedzie śpiewać
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
PJo napisał:No chu. Poświęceń sie i pojadę go łapie
Mam tylko 800km
Ciekawe jak bedzie śpiewać

Weź się i Brysiu nie ośmieszaj !!! .
---
A kto zdejmie ten łańcuch z twojej szyi , byś mógł opuścić ogrodzenie , firmy której pilnujesz zawzięcie jak cerber !!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
imperator1988 zostala wyznaczona za ciebie nagroda /zywy albo martwy/ 1000000
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Alez zapraszam nawet ci wodke postawie jak ci juz mina zrzednie jak wilka w drzwiach spotkasz

Pozatym mam rozne zabawki od gazu w sprayu po paralizator Podac adres?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Alez zapraszam nawet ci wodke postawie jak ci juz mina zrzednie jak wilka w drzwiach spotkasz

Pozatym mam rozne zabawki od gazu w sprayu po paralizator Podac adres?

Widzisz nie daleko mam, kolegów sie jakis znajdzie a adres to nie taki duży problem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
Makaryna napisał:

Do mareckiego: jak dla mnie to mozesz fakturowac i 1000 kr/za godzine. Pytanie jest ile klientow jest w stanie za to zaplacic. Moze jeden na pol roku, a reszte czasu masz przestoj i czekasz na okazje ?!
To co ty podajesz, to moze fakturowac AS, a nie firma pana antonia, ktora jest jednoosobowa.
[/quote]

@Makaryny. Oczywiscie mialem na mysli AS. Natomiast mam Ue ktorzy mnie fakturuja 280-300 + mva.

Jezeli to nieporozumienie to sorry. Co do zlecen, Nigdy nie mialem jeszcze przestoju, a klienci tyle placa. Renoma i dlugolrtnie doswiadczenie.

@Imperatora - Naogladales sie chlopaczyno filmow; o tych guzikach powiedzial ojciec B.Buttona
z "The Curious Case of Benjamin Button" nie zaden biznesmen.
Zyjesz w swiecie filmow i czytujesz poradniki" jak zarobic pierwszy milion" Powielasz schematy myslenia zyczeniowego, a jutro na 8 do Nav-u
Amen urzedniczyno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Co ty chcesz mnie w koszta wpedzic zebym musial zamawiac z Polski najemnych dresow na tych twoich kolegow?

Nie na 8ma tylko na 7ma A i lepiej byc urzedniczyna zbierajac kapital niz "wynies przynies pozamiataj" ktorego na chinczyka (ktory z usmiechem i rownie dobrze zrobi to samo za grosze) mozna wymienic w kazdej chwili jakby tylko pozwolono na kapitalizm jak w USA a moze juz niedlugo na ukrainca albo turka wymienia A wymienic pracownikow wykwalifikowanych jak prawnicy po norweskich studiach czy inzynierowie ze znajomoscia jezykow to juz nie tak prosto na chinczyka co nie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
815 Postów
mariusz mario
(Marius13)
Maniak
impek uwazaj bo ujowa pogoda przemo ma przestoj w robocie i ujowy nastroj jeszcze gotow przyjechac i ci cala wode spic a jak bedzie malo wody to lomot juz ci sprawic gotow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok