Witam.
Chciałbym Was zachęcić do gry w menagera piłkarskiego online Pmanager.org...

Czym wyróżnia się w śród innych?

Przede wszystkim bezpłatna konkurencja... Płatne dodatki w żaden sposób nie wpływają na trening, czy wyniki zespołu... W ten sposób nigdy nie przeskoczy Cię user z gorszym zapleczem trenerskim, a Ty masz większą szansę szybszego wdrapania się na szczyt...

Reprezentacje narodowe których nie znajdziecie w wielu tego typach gier...

Prowadzenie reprezentacji, tak własnej jak i obcego kraju...

Możliwość zmiany Polskiej ekipy na zagraniczną, gdzie w słabszych ligach można pokusić się o szybsze wyniki (liga Polska jest tam najmocniejsza na świecie, mimo, że to gra produkcji Portugalskiej, w takiej lidze, zajmuje to więcej czasu, w mniejszych ligach, jak choćby Norweska jest łatwiej)

Liga mistrzów oraz inne puchary światowe...

Forum na wysokim i kulturalnym poziomie... Wiele ciekawych inicjatyw...

Kilka słów o grze.

Planetarium Manager jest obecnie dostępny w 66 różnych krajach, w 30 różnych językach.

Planetarium Manager jest darmowym sieciowym managerem piłkarskim. Jesteś menedżerem drużyny piłkarskiej, kontrolujesz swój własny zespół oraz konkurujesz w wirtualnych ligach z innymi menedżerami prowadzącymi swoje zespoły i/lub z drużynami kontrolowanymi przez komputer (tak zwane boty).

Każdy menedżer może określić własną strategię rozwoju klubu i jego cele. Jeden może mierzyć w wygranie ligi, inny w zwycięstwo w pucharze kraju, jeszcze inny może jedynie planować stabilizację w środku tabeli ligi i spokojny rozwój juniorów, jeszcze inny menedżer może dążyc do tego by mieć w swoim składzie jednego lub więcej reprezentanta kraju. Sam definiujesz swoje cele. W skrócie można powiedzieć że Planetarium Manager pozwala na rozpoczęcie swojej kariery menedżerskiej od najniższego poziomu, ciągły rozwój i osiągnięcie globalnych sukcesów.

Jeśli wciąż się wahasz, zaryzykuj, zarejestruj się i czekaj na pełną aktywację konta, a następnie ciesz się urokami gry!

Pamiętaj:
pmanager.org
Twój manager sieciowy!

P.S. w razie co, to jestem w grze doradcą, mogę pomóc na starcie, a o grze wiem sporo, sam gram od 5 lat z dobrymi wynikami