4altee napisał: Cholerka myslalem,ze to rzezby...3D...Jestem zszokowany Hm mmm ...
Jeszcze "Parę lat", a będziemy mogli za odpowiednią opłatą Oczywizda , zobaczyć Samych Siebie . w podobnej "sytuacji" ... ! , ocztwzda ,za Swojego rzecztwizdego Żywota ...!!! .
---
Cóż , Nasza Technika , idzie cały czas do Przodu , to nic Szokującego , dla przeciętnie Rozwiniętego "Człowieka" ...! .
gabriel napisał: 4altee napisał: Cholerka myslalem,ze to rzezby...3D...Jestem zszokowany Hm mmm ...
Jeszcze "Parę lat", a będziemy mogli za odpowiednią opłatą Oczywizda , zobaczyć Samych Siebie . w podobnej "sytuacji" ... ! , ocztwzda ,za Swojego rzecztwizdego Żywota ...!!! .
---
Cóż , Nasza Technika , idzie cały czas do ePrzodu , to nic Szokującego , dla przeciętnie Rozwiniętego "Człowieka" ...! .
I co z tego jak ty dalej bedzisz felcia, czy tam inny wieswagenem smigal z epoki co olej zre i bimber chlal...
Joseph napisał:I co z tego jak ty dalej bedzisz felcia, czy tam inny wieswagenem smigal z epoki co olej zre i bimber chlal...A jaki mają związek , te twoje osobiste wycieczki w Moją stronę , do tego konkretnego Tematu ? .
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.