Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Witam wszystkich z mojej norwegi fajnej stronki. - Norwegia

Czytali temat:
(340 niezalogowanych)
17 Postów
katarzyna cholewa
(kasia1977)
Wiking
Potrzebuje pomocy odnosnie zalatwienia wszystkich papierow jestem tutaj 4 miesiace chodze na kurs i chcialabym miec numer personalny ale jeszcze nie pracuje wiec to chyba nie mozliwe?dodam ze moj maz tutaj jest i on pracuje ma umowe o prace, wiec czy ja na podstawie tego ze tu pracuje moge ubiegac sie o numer? jesli tak to co w takiej kwesti?gdzie sie udac itp?z gory dziekuje za informacje-pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Zrobcie laczenie rodzin. Wtedy dostaniesz zezwolenie na pobyt i numer personalny

Najpierw musicie sie zarejestrowac na stronie internetowej UDI

selfservice.udi.no/

wybieracie wasza kommune, wolna date i godzine i z meza dokumentami udajecie sie razem na spotkanie.
dokumenty to: umowa o prace, meza pozwolenie na pobyt, wasz akt slubu(przetlumaczony, badz europejski), i o ile pamietam kontrakt o wynajem mieszkania i wazne wasze paszporty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
148 Postów

(wyspiarz)
Stały Bywalec
kasia1977 napisał:
Potrzebuje pomocy odnosnie zalatwienia wszystkich papierow jestem tutaj 4 miesiace chodze na kurs i chcialabym miec numer personalny ale jeszcze nie pracuje wiec to chyba nie mozliwe?dodam ze moj maz tutaj jest i on pracuje ma umowe o prace, wiec czy ja na podstawie tego ze tu pracuje moge ubiegac sie o numer? jesli tak to co w takiej kwesti?gdzie sie udac itp?z gory dziekuje za informacje-pozdrawiamdziewczyna mojego sąsiada,wzieła jego pozwolenie i poszła sama na policje i na podstawie jego pozwolenia dali jej pozwolenie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
wyspiarz napisał:
kasia1977 napisał:
Potrzebuje pomocy odnosnie zalatwienia wszystkich papierow jestem tutaj 4 miesiace chodze na kurs i chcialabym miec numer personalny ale jeszcze nie pracuje wiec to chyba nie mozliwe?dodam ze moj maz tutaj jest i on pracuje ma umowe o prace, wiec czy ja na podstawie tego ze tu pracuje moge ubiegac sie o numer? jesli tak to co w takiej kwesti?gdzie sie udac itp?z gory dziekuje za informacje-pozdrawiamdziewczyna mojego sąsiada,wzieła jego pozwolenie i poszła sama na policje i na podstawie jego pozwolenia dali jej pozwolenie.

bez wczesniejszego zarejestrowania sie na stronie UDI nie zalatwisz od tak sobie pozwolenia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...a

maz

kogo

prosi

o pomoc ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
wyspiarz napisał:
dziewczyna mojego sąsiada,wzieła jego pozwolenie i poszła sama na policje i na podstawie jego pozwolenia dali jej pozwolenie.
co za tumaneria się z tych wysp nazjeżdżała
Gaspadi Pamiłuj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok