corvinus napisał:
Marianekk nie zdziw sie kiedys jak twoje dziecko ci powie dlaczego mieszkamy w tak maly mieszkaniu i powie ci jeszcze ze tu w tym mieszkaniu nie da sie zyc i mieszkac.Jak ty lubisz takie ciasne klitki to sobie mieszkaj na tych 40m2 a ja duzego mieszkania tez nie chce tak maksymalnie to do 60m2.Ty zastanow sie co piszesz i kogo obrazasz!!!!!!!!!!!!!!zytasz i nic nie ogarniasz
prosiłem cie zebys zaczął czytac ?
Bo kurwa czytasz, ale nic niie ogarniasz!
Jakie 40m2 człowieku, jakie klitki ?
heh te twoje 60m2 to mam w salonie
Ty sie lepiej martw o to, co twoje dziecko powie za kilka/nascie lat, kiedy nie bedzie cie stac na to co jest normalne dla innych dzieci....
Bo musisz w zebach oddawac kredyt przez kolejne 15 lat....

Cz emu nie potraficie nazbierac czesci kredytu i wziąć tylko mała czesc od banku?
przeciez zarabiacie ponad 200/h, a niektórzy i wiecej ?

Sam piosałes jaki to zaradny jestes i gospodarny....
Czemu chcecie na juz? To młode pokolenie nie ma za grosz pokory i umiaru, bo musi miec na juz, a potem zgrzytanie zębami i płacz, bo sie zesrało....

Popracuj, odłóż troche grosza, popatrz dookoła, poznaj kraj i tubylców,zastanów sie,etc.....
Wez i owszem kredyt, ale nie na 30 lat i nie kosmiczne 2-3mln nok!
Przypominam wam, ze 2mnl nok, to ca 1 mln pln!
Wiecie jaki dom mozna w polsce wybudowac za 1 mln?
Ludzie ceny tutaj sa kosmiczne i mimo duzych zarobkow, płaci sie niebotyczne pieniadze za te smieszne drewniane domeczki!
Zaraz bedzie, ze przelicam na pln, iotd....
I owszem przeliczaqm, bo to trzyma moja fantazje na wodzy i nie daje sie poki co zwariowac....
Na szczescie ja nie jestem z rodzina na stałe
ps: Chciałem samochód, to nazbierałem 200tys i mam!
Stac mnie na pełne ubezpieczenie( za gotówke),serwis itp!
Niektórzy kupuja samochody, a nie stac ich na fullcasco,opony,serwis,etc!
Ale trzeba pokazac jaki to ja "bogaty"
Nie musze płacic odsetek, m,artwic sie o raty,itp....
Takze sie da : )
Jestescie odpowiedzialni za wasze dzieci, poki nie są samoza o nichdzielne, wiec pomyslcie zwłaszcza o nich!
PRZYPOMINAM > To jest zyciowa decyzja i trzeba do niej dojrzec, a nie po 5 wypłatach szarpac sie na miliony (łatwo sie bierze,trudniej oddaje)!
Pamietaj tez papierowy milionerze,ze pytając NAv o te pieniądze, zamierzasz skorzystac z moich podatków,a to niekoniecznie mi sie podoba!
Wole na ciapatych łozyc, jak na takich mosków/gołodupców jak ty