Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
adam Sz elzbieta smigielska Paula Frankowska damiandamian Oliwia CC (4063 niezalogowanych)
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Zyga88 napisał:
ale ja w zasadzie nie muszę pracować jako inżynier, jeśli zarobię odpowiednio to mogę być szeregowym elektromonterem
Nie wiem jakie masz szanse na prace jako szeregowy elektromonter. O szansach pracy jako mgr. inz. jest mi duzo latwiej powiedziec.

Jedno co musze powiedziec - im dluzej nie bedziesz pracowal w swoim zawodzie (w twoim przypadku jako mgr. inz.), tym mniejsze masz szanse w przyszlosci na prace jako mgr. inz.
Mysle , ze po 5-7 latach szanse na to spadaja do zera.
Przemysl wiec sobie dokladnie, co chcesz robic ze swoim zyciem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Paulina Skibowska
(Paulinakrk1)
Wiking
Piszesz ze chcesz wyjechac z narzeczona i to nie wazne czy tutaj czy do UK zastanow sie czy macie na tyle pieniedzy na start zebyscie obydwoje przezyli. Przy odrobinie szczecia prace mozesz znalezc szybko ale co jak obydwoje nie bedziecie miec pracy przez miesiac dwa lub dluzej??? Tutaj zycie jest bardzo drogie plus mieszkanie depozyt za mieszkanie itd. Jesli jest tak jak piszesz ze nie ma szans nawet na krotkie rozstanie to moim zdaniem lepiej zostac w domku no chyba ze masz kilkanascie tysiecy na start. W kazdym badz razie zycze powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Elise napisał:
Zyga88 napisał:
ale ja w zasadzie nie muszę pracować jako inżynier, jeśli zarobię odpowiednio to mogę być szeregowym elektromonterem
Nie wiem jakie masz szanse na prace jako szeregowy elektromonter. O szansach pracy jako mgr. inz. jest mi duzo latwiej powiedziec.

Jedno co musze powiedziec - im dluzej nie bedziesz pracowal w swoim zawodzie (w twoim przypadku jako mgr. inz.), tym mniejsze masz szanse w przyszlosci na prace jako mgr. inz.
Mysle , ze po 5-7 latach szanse na to spadaja do zera.
Przemysl wiec sobie dokladnie, co chcesz robic ze swoim zyciem.

Ja osobiscie znam 2 ele po polibudzie. Kazdy zaczynal jako elektryk i nostryfikowal uprawnienia. Obydwaj zaczynali ze srednim angielskim ( poziomu nie znam) Obaj uczyli sie jezyka pracujac. Jeden jest prosjektederem, drugi jakims prosjektassistent ( dziwny twor)
Sa w Norge od 5 lat. Jak jest obecnie w tej branzy nie mam pojecia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok