Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
yalo1980 napisał:
Witam wszystkich
Dwa tygodnie temu przyjechał do mnie człowiek ,z Holandii za pracą do Norwegii,wiele razy do mnie dzwonił czy nie mam jakiejś pracy,ostatnio zadzwonił czy nie może u mnie pomieszkać jakiś czas,zgodziłem się pod warunkiem że zapłaci część czynszu . Dałem mu nawet prace ale popracował tylko 4 godziny i go wygoniłem a taki miał być ekspert który pracował w wielu krajach.
Po dwóch tygodniach nie zapłacił mi ani grosza za mieszkanie ,oprócz tego kiedy się wyprowadzał ukradł koledze kurtkę i parę innych wartościowych rzeczy .Może ktoś zna tego pajaca ,będę wdzięczny za info .Wiem że załapał się do JOBZ w Oslo ale jeszcze nie pracował jak tam byłem.
Tak się wychodzi na pomocy nieznajomym ,ostrzegam przed ludźmi jego pokroju.
Podaje jego dane
Piotr Kujawa zamieszkały ul.Kopernika 5-37 091387 Gostynin
Ktoś go zna lub wie gdzie przebywa proszę o kontakt
Pozdrawiam
i wlasnie przez takie kurwy jak ta już tez nie pomoge obcemu... dziwia sie czasmi jak pisza ze szukaja pracy jakiejkolwiek... że zapłacą... byle tylkjo sie zaczepic... ni chuja nawet za 50tysi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
46 Postów
PIOTR KKKKK
(SSHREKU)
Nowicjusz
optimus reaktywacja napisał:
2 razy i zwatpilam w czlowieka? To pozalowania godne zachowanie. Poczytajcie encykliki JP kl.

a tys taki swiety to go wez pod swoje skrzydelka
niech tobie chate opierdoli ,,zobaczymy jak bedziesz pisalisal
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Ja pomagam. Tak już mam.
Trzymam się jednak pewnych granic w pomaganiu zupełnie nieznajomym mi ludkom.
Jeszcze mnie nikt do białej gorączki nie doprowadził.

Mam nadzieję, że typas się znajdzie i odda to co ukradł. Jełop jeden!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
SSHREKU napisał:
2 razy i zwatpilam w czlowieka? To pozalowania godne zachowanie. Poczytajcie encykliki JP kl.

SSHREKU on się nabija ,przybrał nową maskę by coś udowodnić to tak zajęty biznesmen ,że ma czas na przebieranie się stać go więc w kolekcji posiada mnóstwo sukienek
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
62 Posty
Alicja HJfsjfh
(Ghalia)
Początkujący
Tuptusiowata napisał:
Ja tez juz stwierdziłam, że nie będę pomagać. Dwa razy załatwiałam ludziom mieszkanie, zostali umowieni z wlascicielami na podpisanie kontraktu i dzien wczesniej lub pare godzin przed spotkaniem pisali mi, ze jednak nie, bo oni sie zastanowili i wolą nie. A mieszkanie nie drogie, umeblowane, wszystkie wliczone. Nie to nie. Niech szukaja sobie kolejne pol roku za wieksza cene!

Tak to jest jak chcę się pomóc rodakom

A Ci co mieszkają w Norwegii już jakis czas wiedzą, że z mieszkaniem i z pracą jest ciężko.

Heheheh też ze mnie taka dobra dusza a potem tylko ..
Dobrze że nie wynajęli tego mieszkania, potem by doszło do twoich uszu że przez ciebie w takiej ruderze mieszkaja, towja wina, ty takie lokum załatwiłaś

A z pracą jest podobnie to przez ciebie nie mogę sobie X5 kupić , taka marną stawke mi wynegocjowałaś ...

NORMA !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
810 Postów
Maniak
buniusia79 napisał:
...Ja pomagam. Tak już mam.
Trzymam się jednak pewnych granic w pomaganiu zupełnie nieznajomym mi ludkom.
Jeszcze mnie nikt do białej gorączki nie doprowadził...

No ja mam tak samo!

Moło jest spraw i rzeczy ktorych bym nie zrobila dla Rodakow.

Masz pieniadze to masz moja pomoc!!!

BTW
Jak ktoś chce pomocy a brak kasy,
to pozostaje WYSTAWIENIE WEKSLI!

A mieszkanie , działka lub dom w "zastaw"
i masz PRACE, ZAROBKI czyli MASZ WSZYSTKO!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
yalo1980 napisał:
Witam wszystkich
Dwa tygodnie temu przyjechał do mnie człowiek ,z Holandii za pracą do Norwegii,wiele razy do mnie dzwonił czy nie mam jakiejś pracy,ostatnio zadzwonił czy nie może u mnie pomieszkać jakiś czas,zgodziłem się pod warunkiem że zapłaci część czynszu . Dałem mu nawet prace ale popracował tylko 4 godziny i go wygoniłem a taki miał być ekspert który pracował w wielu krajach.
Po dwóch tygodniach nie zapłacił mi ani grosza za mieszkanie ,oprócz tego kiedy się wyprowadzał ukradł koledze kurtkę i parę innych wartościowych rzeczy .Może ktoś zna tego pajaca ,będę wdzięczny za info .Wiem że załapał się do JOBZ w Oslo ale jeszcze nie pracował jak tam byłem.
Tak się wychodzi na pomocy nieznajomym ,ostrzegam przed ludźmi jego pokroju.
Podaje jego dane
Piotr Kujawa zamieszkały ul.Kopernika 5-37 091387 Gostynin
Ktoś go zna lub wie gdzie przebywa proszę o kontakt
Pozdrawiam

odpowiem ci przytaczając ponownie jeden z najpopularniejszych w Stanach Zjednoczonych dowcipów o głupich Polaczkach:
wpada Polaczek do pubu trzymając przed sobą gówno w dłoniach
biegnie do barmana i krzyczy
ZOBACZ W CO O MAŁO NIE WLAZŁEM PRZED WASZĄ KNAJPĄ!!!!!
hmm
zrozumiałeś coś z tego
pewno gówno
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Avanti napisał:
SSHREKU napisał:

SSHREKU on się nabija ,przybrał nową maskę by coś udowodnić to tak zajęty biznesmen ,że ma czas na przebieranie się stać go więc w kolekcji posiada mnóstwo sukienek

W koncu nie jestem restauratorem. Oni sa kurewsko zajeci. Z podkresleniem slowa kurewsko!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
SSHREKU napisał:

Kurwa nastepny Jak wy sie ekscytujecie, mam z tego Bertolda.

Poker face chlopczyku.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-4  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
Ghalia napisał:
Heheheh też ze mnie taka dobra dusza a potem tylko ..
Dobrze że nie wynajęli tego mieszkania, potem by doszło do twoich uszu że przez ciebie w takiej ruderze mieszkaja, towja wina, ty takie lokum załatwiłaś

A z pracą jest podobnie to przez ciebie nie mogę sobie X5 kupić , taka marną stawke mi wynegocjowałaś ...

NORMA !

widac kazdy spotkal takich nieogarnietych debili na swojej drodze... a myslalem ze to tylko ja, bo kiedy pisze ze ne pomagam to gromy z nieba leca jaki to ja niemily jestem i ze zapomnialem jak cielatkiem bylem.... zalosne ku**a
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok