Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(443 niezalogowanych)
134 Posty

(zmiterka)
Stały Bywalec
Cos strasznego ; dzownilam tam do nich o powiedziano mi ze kot bedzie nie w cargo tylko luku ale co to zmienia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(marmer)
Nowicjusz
zmiterka napisał:
Cos strasznego ; dzownilam tam do nich o powiedziano mi ze kot bedzie nie w cargo tylko luku ale co to zmienia

Też mam sierściucha . Od czasu jak mi zasrał auto oddaję go do hotelu dla sierściuchów i tyle .
Do samolotu bym go raczej nie ladował . W luku bagażowym może zwyczajnie zamarznąć . Poczytaj jakie temperatury tam bywają . A nawet jeśli nie zamarznie to z zimna i stresu może orła wywinąć albo zkuźlować do reszty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
134 Posty

(zmiterka)
Stały Bywalec
Dzieki za pocieszenie!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
202 Posty
Agnieszka N.
(AgaN)
Stały Bywalec
Sa tabletki dla kota usypiajce..zapytaj sie weterynarza...tylko ze z tym jest maly problem..tzn..kotek tak spi ze niestety kupki mozna znalesc potem no i trzy dni dochodzi do siebie....ja osobiscie odradzam, moja kotka ciezko to przechodzila...teraz jade po pieska do PL tylko autem..pozatym kazde zwierze cierpi w podrozy..jest meczaca i wyczerpujaca a pieski czy kotki obojetnie jakie zwierzatka nie lubi zmiany miejsc..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok