Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Jaka instytucja może mi pomóc w sprawie wynajęcia - Norwegia

Czytali temat:
xxx xxx (441 niezalogowanych)
1 Post
kasia raszka
(kasiaraszka__79)
Wiking
Witam wszystkich Gdzie mozemy sie zgłosic w sprawie uzyskania pomocy znalezienia mieszkania przynajmniej na dwa lub jeden miesiąc .prosze o pomoc znalezlismy sie z mężemi naszym małym dzieciatkiem w podbramkowej sytuacji aktualnie mieszkamy z małżeństwem i otóż dowiedzialam sie ze nie mozemy juz razem mieszkac a mieszkanie na które czekamy jest aktualnie w remoncie i nie wiemy jak długo musimy jeszcze na nie czekac Jeżeli ktokolwiek wie gdzie i w jakiej instytucji możemy uzyskac jak najszybsza pomoc dziekujemy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty

(Sabuniek)
Wiking
Poszukaj na finn.no, jedź na spotkanie i przedstaw sprawe jasno czyli pomieszkacie tam 2 miesiące ale potem znajdziecie kogoś na swoje miejsce na dłużej (sporo osób nie potrafi sie dogadać na visningu wiec i im pomozecie przy okazji) żeby nie zostawiać wynajmujących Ci mieszkanie na lodzie.
Pisze to z własnego doswiaczenia, miałem taka samą sytuacje w tym roku i udał mi sie ten manewr ale byłem od samego początku szczery z norami od których wynająłem, Dzieki temu obecnie trzy strony są zadowolone
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
401 Postów

(gama28)
Wyjadacz
biura nieruchomosci zajmuja sie posrednictwem w wynajmie, ale kosztuje to wiecej, niz bezposrednio
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
niemożliwe gama28

Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok