Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

nauka norweskiego!!!! - Norwegia

Czytali temat:
(386 niezalogowanych)
15 Postów
czarny skorpion
(czarny79)
Wiking
witam szukam pomocy w nauce norweskiego moze zna ktos kogos zaufanego konkretnego potrzebuje pilnie nauczyc sie norweskiego
mozecie kogos polecic ?
mam problem poniewaz od pon-niedz pracuje i to po 11 godz
mam czas dopiero okolo19 godz
czekam na info prosze piszcie w wiadomosciach najlepiej . pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Tytus Andronikus
(Tytus71)
Wiking
Witaj, pomóż mi dostać się do pracy a ja dostarczę Ci legalny kurs nauki j. norweskiego na PC'ta lub iPhone'a z bardzo dużą skutecznością. Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
Wam sie wszystkim już miesza. Ten chce intensywnie (tz. Miesiąc, dwa, rok?)
A inny wpada z kursem za 50 zł na wymianie za robotę?
Pisz do mnie mam 3kursy i dam zadarmo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
Tytus Andronikus
(Tytus71)
Wiking
Oczywistym jest, że pytający otrzyma ode mnie informację za free... mój post jest "zaczepny"... Pracując w Londynie na stanowisku logistyk w piekarni, pomogłem ZA FREE dostać się do legalnej pracy co najmniej 15 rodakom (piekarze, kierowcy, pakowacze)... - liczę po prostu na uzyskanie jakiegoś tropu...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów

(LucynaBogdanska)
Wiking
Witaj czarny79!! Tak do konca to nie wiadomo w jaki sposob chcesz sie uczyc??? Czy chcesz nauczyciela czy ksiazki a moze wystarczy komputer?? Przeciez jak juz jestes na tej stronie to masz tutaj kacik norweskiego!!! Do dnia dzisiejszego zamieszczono 98 lekcji wlacznie z lektorem polskim!!! Ja w ten sposob ucze sie od jakiegos czasu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
15 Postów
czarny skorpion
(czarny79)
Wiking
szukam skutecznej metody . na lepiej z nauczycielem tylko mam problem pracuje dlugo i mam czas dopiero po 19 tej .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok